Zorgeloos verkopen

Alles start met een goede voorbereiding.

Professionele aanpak

Zou kan jij bij ons zorgeloos verkopen

1. Waterdicht verkoopdossier

Alles start met een goede voorbereiding. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste particuliere verkopen niet rechtsgeldig zijn, door o.a. ontbrekende documenten of onvolledige contracten? Wat als jouw koper beslist niet af te nemen noch te betalen? Bij verkoop wens je juridische zekerheid! Onmiddellijk na de beslissing tot samenwerking start onze notarieel jurist met de opmaak van het compleet dossier van het onroerend goed.

Geen administratieve zorgen voor jou als verkoper, wij zorgen voor een waterdicht verkoopdossier met alle attesten, keuringen, certificaten, verplichte opzoekingen etc. Voor alle keuringen werken we samen met de meest prijsgunstige partners. Vraag vrijblijvend een gratis schatting en advies aan.

2. Lokaal verankerd

We voelen ons thuis in Oostende, Bredene, Middelkerke & nabije omgeving. We houden van de frisse zeelucht en de unieke sfeer die onze kust uitademt. We kennen de geschiedenis van de streek, de bijzonderheden van verschillende buurten, de toekomstplannen en de gevoeligheden. We zijn hier thuis, en dat maakt van ons de ideale ambassadeur om jouw woning of appartement te verkopen en je te begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe thuis.

3. Doelgerichte marketingaanpak

Met ons kantoor staan we garant voor een creatieve en doorgedreven marketingaanpak die elk pand en project de aandacht geeft die het verdient. De klassieke basis (immosites, onze eigen website, professionele fotografie, advertenties, verkoopborden ...) spreekt voor zich, maar we schakelen graag een versnelling hoger. 

Originele posts en video’s op social media die met het nodige budget gesponsord worden, gerichte en persoonlijke mailings naar onze contacten, een mini-website per pand, unieke bezoekdagen ... We gaan met veel enthousiasme the extra mile. Kortom, bij ons springt jouw pand eruit en optimaliseren we op een onderbouwde manier de prijs en verkooptijd. Check ook zeker onze Facebookpagina!

Laatste nieuws

Als eerste op de hoogte
Meer nieuws