Lancering Villa Cézanne: kijkdag op zaterdag 22 oktober '22


Op zaterdag 22 oktober lanceren we met enige fierheid ons nieuwste project Villa Cézanne tijdens een kijkdag. Villa Cézanne is een herontwikkelingsproject waarbij 2 authentieke herenhuizen in de Oostendse Hazegraswijk een prachtige nieuwe invulling kregen in de vorm van 5 appartementen, gerealiseerd volgens de nieuwste normen en technieken. 

Villa Cézanne laat je toe om te wonen in een authentiek kader met hedendaags wooncomfort. We combineren nieuwbouwkwaliteit met aandacht voor herontwikkeling van bestaand patrimonium en haar bijzonder authentieke elementen. Zo creëerden we een woningtype, geschikt voor elke koper die streeft naar een perfect evenwicht tussen authenticiteit, comfort en charme. Het project kwam tot stand dankzij een samenwerking tussen Corbeau Vastgoedontwikkeling, Hapaco en A1AR. 

De perfecte combinatie tussen stadsleven & natuur
 
De Hazegraswijk is gelegen in het midden van het centrum, naast het Maria Hendrikapark en het station van Oostende. De wijk is al jaren in verandering en is een mooi voorbeeld van kwalitatieve heropleving binnen de stadskern. Het renovatieproject Villa Cézanne past hier perfect tussen.

Geniet van de vele troeven van dit herontwikkelingsproject: 

  • Herontwikkeling herenhuizen
  • Ruime woonappartementen met hoge plafonds voor maximaal ruimtegevoel
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Wonen in een authentiek kader volgens de nieuwste normen en technieken
Kijkdag

Wil je dit project, de plannen, prijzen en afwerking helemaal ontdekken? Kom dan zeker langs op de kijkdag op zaterdag 23 oktober van 11.00 tot 15.00 u. Maak een afspraak via info@actavastgoed.be,www.corbeau.be/villacezanne/ of 059 80 00 04. 

Meer info over Villa Cézanne vind je hier