“Je voelt de betrokkenheid en vakkennis van Acta Vastgoed"

“Je wordt wat ouder, de kinderen zijn uit huis … op een bepaald punt in je leven stel je vast dat je in een té grote woning woont”, vertelt Robert Belpaeme. “Dan is het dus tijd voor wat anders. Acta Vastgoed bleek voor ons de perfecte partner bij deze beslissing, zowel voor de aankoop van een nieuw appartement als voor de verkoop van onze oude woning.”

“Het verkopen van onze woning verliep bijzonder vlot. Na de eerste kennismaking en bij het overlopen van de waardebepaling voelden we meteen dat het goed zat. De prijszetting was onderbouwd met een heldere berekening op papier, goed gekaderd en correct en realistisch. Bij het verkennen van de markt maakten we kennis met enkele uitersten, van een schatting binnen de 5 minuten tot een totaal onhaalbare prijs. De aanpak van Acta stak er daarbij ver bovenuit.”

Zorg & professionaliteit

“Als eigenaar ben je fier op je woning. Na het te koop plaatsen viel het ons op dat Acta zich heel betrokken voelt – bijna een beetje mede-eigenaar -, en met veel respect, zorg en professionaliteit tewerk ging. Onze woning werd mooi gepresenteerd, we werden op de hoogte gehouden van alle contacten en geïnteresseerden … en dat allemaal door dezelfde contactpersoon. Dat geeft je een goed gevoel.”

Betrokkenheid

“Ook over de aankoop van ons nieuwbouwappartement zijn we bijzonder tevreden. We gaven op voorhand onze wensen door, en werden meteen op de hoogte gebracht en uitgenodigd toen onze voorkeur op de markt kwam. Dat toont de betrokkenheid aan van Acta en zijn medewerkers, die je voelt tijdens elk contact!”