LANCERING 12 UNIEKE DUINENWONINGEN MET DAKTERRAS | DUINEN OOSTENDE

Met de lancering van zone H & I is Corbeau Vastgoedontwikkeling toe aan de laatste zones van het project Duinen Oostende. Deze twaalf luxewoningen bieden het beste van twee werelden, met zowel een zongerichte tuin als een ruim dakterras met frontaal duinenzicht. Uniek aan de Belgische kust. 

Dakterras met frontaal Duinenzicht en Zonnige tuin
De twaalf woningen sluiten aan op het natuurgebied rondom, dat uitgeeft op een ongerepte duinengordel. Vanuit de leefruimte bereik je via de trap rechtstreeks het grote dakterras (4,1m op 2,9m!), zonder slaapkamers te hoeven doorkruisen. Vanop het terras geniet je van een frontaal zicht op de duinen én de groene omgeving. Op het gelijkvloers bereik je via het schuifraam én bijkomende achterdeur de zonnige tuin met berging en doorgang tot de carport.  

Tijdloos, strak en klassevol ontworpen
De nieuwe types woningen werden ontworpen door het team van A1 Planning Architecten. De lichte langwerpige gevelstenen gecombineerd met de houten gevelbekleding zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Op het gelijkvloers omvatten de woningen een inkomhal met mogelijkheid tot ruime vestiaire, een apart toilet en een glazen deur die toegang geeft tot de grote en lichtrijke woonruimte. De energiezuinige woningen bieden veel binnenruimte, een slimme en optimale indeling, drie slaapkamers waaronder een master bedroom, en een grote badkamer met bad én douche.

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer info en een bezoek
Kijk de plannen, prijzen en het lastenboek in van deze unieke woningen: we nodigen u graag uit in ons verkoopkantoor op afspraak, of beantwoorden via een persoonlijk videogesprek al uw vragen. Bel ons via 059 80 00 04 of mail info@actavastgoed.be.