Nieuwbouwzondag: laatste 5 appartementen project Eau'Pex, 6% btw mogelijk

Op zondag 24 april is het opnieuw Nieuwbouwzondag. We zetten op die dag graag het stijlvolle nieuwbouwproject Eau’Pex in de kijker. Tussen 10.00 en 13.00 u kan je het project persoonlijk komen bezoeken. Er zijn nog slechts vijf appartementen te koop, met de mogelijkheid om aan 6% btw te kopen i.p.v.  21%.

Het project Eau’Pex draagt bij aan de vernieuwing van de authentieke Oostendse Vuurtorenwijk. De appartementen zijn zo opgebouwd dat ze echte woon- en leefappartementen zijn. Ze worden volledig ingericht volgens al jouw noden en wensen zodat je je volledig thuis voelt in deze woning. Residentie Eau’Pex is een kleinschalig project met een eenvoudige maar stijlvolle architectuur. Dit gebouw wordt ontwikkeld en van A-tot-Z gebouwd door het gerenommeerde bouwbedrijf Gebroeders Van Huele uit Oostende.

Dankzij een tijdelijke maatregel van de Vlaamse overheid bestaat de mogelijkheid om te genieten van 6% btw i.p.v. 21%. Grijp nu je kans en bespaar zo aanzienlijk op de aankoop van je appartement. Wachten doe je best niet te lang, want er zijn nog slechts 5 appartementen te koop.

Geniet van de vele troeven van dit nieuwbouwproject: 

  • Ruime en zongerichte appartementen, 1 of 2 slaapkamers
  • Stijlvolle & kwalitatieve afwerking
  • Op wandelafstand van de Spuikom
  • Op wandelafstand van het strand & Oosteroever
  • Vlotte tramverbinding langsheen de kust
  • Appartementen vanaf € 199.000 (1 slaapkamers)
Wil je dit project, de plannen, prijzen en afwerking helemaal ontdekken? Kom langs op Nieuwbouwzondag op 24 april, of maak een afspraak bij ons op kantoor via 059 80 00 04 of info@actavastgoed.be. We overlopen dan samen met jou alle details & mogelijkheden. 

Meer info over Residentie Eau’Pex vind je hier.