Maak kennis met nieuwe collega Jeis Loo

Afgelopen vrijdag ging de goedlachse Jeis Loo van start in ons kantoor. Met haar 26 lengtes jong en tonnen energie zal ze het team versterken als commercieel medewerker. De grootste aantrekkingskracht van de job volgens Jeis? De veelzijdigheid, uitdagingen en het sociaal contact.

Ben je al langer actief in de vastgoedsector?

Ik ben reeds 4,5 jaar actief in de vastgoedsector. Ik ben gestart als onthaalbediende/ syndicus, gaandeweg heb ik dan de switch naar commercieel medewerkster gemaakt. Ik volgde een driejarige opleiding in avondschool tot Vastgoedmakelaar, die ik recent succesvol afrondde. Nu mag ik mijn BIV-stage aanvangen hier bij Acta Vastgoed.

Vanwaar de passie voor vastgoed? 

De veelzijdigheid spreekt me enorm aan, zowel op technisch vlak, maar ook op administratief en juridisch vlak, en nog zo veel meer. Het is een beroep dat niet stilstaat. Er is altijd wel iets nieuws te ontdekken of bij te leren. 
Je vindt ook veel uitdagingen in de job. Elk dossier is anders en vraagt een persoonlijke aanpak. Sociaal contact vind ik ook belangrijk en dat heb je in deze sector zeker en vast ook.

Waarom koos je voor Acta Vastgoed? 

Het is een enthousiast team dat vertrouwen uitstraalt, daar wil ik graag deel van uitmaken. Ik verwacht dan ook een leuke en gevarieerde job met veel kansen en mogelijkheden, maar daar heb ik op mijn beurt alle vertrouwen in. 

Welkom in het team Jeis!