Bezoeken blijven mogelijk!

Ondanks de nieuwe lockdown-maatregelen kunnen we als vastgoedkantoor aan de slag blijven achter gesloten deuren. Bezoeken kunnen dus blijven doorgaan. De voorzorgsmaatregelen van de voorbije maanden blijven uiteraard gelden.
 

Lees meer

Lancering 12 unieke duinenwoningen met dakterras | Duinen Oostende

Met de lancering van zone H & I is Corbeau Vastgoedontwikkeling toe aan de laatste zones van het project Duinen Oostende. Deze twaalf luxewoningen bieden het beste van twee werelden, met zowel een zongerichte tuin als een ruim dakterras met frontaal duinenzicht. Uniek aan de Belgische kust. 

Lees meer

5 redenen om je woning te laten schatten door een lokale expert

Ben je benieuwd wat jouw appartement of woning waard is? Online bestaan er verschillende, (betalende) tools om je woning te schatten, maar een persoonlijke schatting van een lokale makelaar betekent absoluut een meerwaarde. Wij zetten even vijf voordelen op een rij:
 

Lees meer

Nieuw te koop: 60 topappartementen O'Duin

Heerlijk rustig en groen wonen vlakbij duinen & zee, op een zucht van het centrum van Oostende: maak kennis met O'Duin. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 60 topappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, startend vanaf €169.000. Ontdek alles over dit unieke project via www.oduin.be en vraag vandaag nog de plannen & brochure aan.

Lees meer

Veilig onze panden bezoeken

We zijn blij dat we opnieuw bezoekmomenten kunnen inplannen voor geïnteresseerde kopers. Bij een bezoek stellen we alles in het werk om zowel jouw als onze veiligheid en gezondheid te waarborgen. Daarom vragen we je om rekening te houden met volgende voorzorgsmaatregelen.

Lees meer

Exclusieve pre-sale nieuwbouwproject O'Duin in Oostende

Droom je ervan om dichtbij zee, duinen & natuurgebied te wonen of te verblijven? Ontdek O'Duin: 60 nieuwbouwappartementen in Oostende, met bewoonbare oppervlaktes van 60m² tot 160m². Ideaal als vaste woonst, tweede verblijf of als investering. Wil je als eerste de prijzen, plannen en het lastenboek inkijken? Registreer je dan snel via www.oduin.be voor de unieke pre-sale, alvorens we het project publiek lanceren half augustus.
 

Lees meer

Update maatregelen Covid-19 - Kantoor gesloten

Het corona-virus treft het openbare leven hard. We willen onze verantwoordelijkheid nemen voor onze medewerkers, klanten en in het algemeen belang. Vanaf vandaag nemen we strengere - maar noodzakelijke - maatregelen. 

Lees meer

Voorkom samen met ons de verdere verspreiding van Covid-19

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staat altijd voorop. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we als kantoor de noodzakelijke inspanningen leveren om de overheidsmaatregelen te volgen en de verspreiding van het Corona-virus in te dijken.

Lees meer

Geen open haard voor de Sint?

Heel wat nieuwbouw- en gerenoveerde huizen hebben vandaag geen open haard of echte schoorsteen meer. Kan de Sint dan wel op bezoek komen?

Lees meer

Black Friday actie: gratis EPC

Vraag je van 25 november 2019 t.e.m. 1 december 2019 een gratis schatting/advies aan, en beslis je nadien je woning of appartement te verkopen met Acta Vastgoed? Dan zorgen wij voor de gratis (ter waarde van €250) opmaak van het energieprestatiecertificaat (verplicht document bij de verkoop van een huis/appartement). 
 

Lees meer

"Twee panden telkens binnen de twee weken verkocht"

"Nadat ik een appartement lange tijd verhuurde besliste ik het pand te verkopen. Ik deed hiervoor beroep op een makelaar, maar veel interesse leverde dat niet op. Daarbovenop had ik het gevoel dat het kantoor me niet ondersteunde bij de verkoop. Enkele maanden later leerde ik Acta Vastgoed kennen dankzij de snelle verkoop van een ander appartement in hetzelfde gebouw, en besliste ik bij hen aan te kloppen", vertelt Michel Brackx  uit Oostende.

Lees meer

Je woning laten schatten? Dit mag je verwachten

Heb je concrete plannen om te verhuizen? Of wil je gewoon even alle mogelijkheden op een rij zetten en over concrete info beschikken? Dankzij een gratis schatting van Acta Vastgoed kom je exact te weten aan welke prijs je jouw huis of appartement kan verkopen. Ontdek hoe we te werk gaan.

Lees meer

Interview Nicolas Van Ravels in Logic-Immo

Voor de nieuwste editie van het Logic-Immo klopte de redactie aan bij Acta Vastgoed-zaakvoerder Nicolas Van Ravels voor een blik op Oostende. “De sfeer in onze stad, winter én zomer, onder impuls van het cultuuraanbod en straffe inspanningen van de dienst toerisme, is uniek. Oostende slaagt erin zijn authenticiteit en gezelligheid als kuststad te behouden en te versterken."

Lees meer

Acta Vastgoed op de cover van Logic-Immo.be-magazine

Deze maand staat Acta Vastgoed met het nieuwbouwproject Duinen Oostende (een project van Corbeau Vastgoedontwikkeling) op de voorpagina van het Logic-Immo.be-magazine. De speciale kusteditie wordt verdeeld over heel Vlaanderen.

Lees meer

Onze laatste nieuwtjes weten?

Wil je graag alles weten over onze panden en projecten, het kantoor, de laatste nieuwtjes, onze acties en zoveel meer? Deze pagina wordt occasioneel bijgewerkt, like en volg ons dus snel op onze actieve sociale media kanalen!

De prachtige beelden van onze kust krijg je er gratis bij :-) …

Lees meer

Project Duinen Oostende / Lancering verkoop

START VERKOOP EERSTE FASE
12/12/2017

In het voorjaar van 2017 werd aangekondigd dat Corbeau Vastgoedontwikkeling (corbeau.be), een zusterbedrijf van Acta Vastgoed, samen met haar vennoten de verkaveling gelegen in de nabijheid van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk in Mariakerke/Oostende kocht. In deze unieke omgeving zullen 87 woningen worden gerealiseerd tegen betaalbare prijzen. Ook werd …

Lees meer

Interview over Oostendse vastgoedmarkt 2017

In het nieuwe nummer van het Logic Immo Magazine (editie september 2017) werden Nicolas van Ravels (Acta Vastgoed) en twee gewaardeerde collega's geïnterviewd over de stad Oostende, de lokale vastgoedmarkt en de huidige trends, troeven en ontwikkelingen op vastgoedvlak. Oostende is een volwassen en investeringswaardige vastgoedmarkt met opwaarts potentieel!

Benieuwd? Lees het volledige …

Lees meer

Opendeurweekend Parkresidenties Bootsman

U droomt van een nieuw woonappartement in het hartje van Oostende? In het centrum, dichtbij winkels en zeedijk maar toch in alle rust?

Kom tijdens ons opendeurweekend op zaterdag 12 en zondag 13 augustus tussen 13h en 17h het project Parkresidenties Bootsman ontdekken in een ontspannen sfeer. Vraag naar Steven, Andy of Leen en er is de mogelijkheid tot het vrijblijvend bezoeken van het …

Lees meer

Woningprijzen gaan in België opnieuw sneller stijgen

DE TIJD / Woningprijzen gaan in België opnieuw sneller stijgen

"De stijging van de prijs van woningen in België versnelt tot 4 procent in 2017 en 3,5% in 2018."

Goed nieuws voor de vastgoedmarkt, eigenaars en investeerders in vastgoed. Profiteer van de lage rentes en investeer in waardevast onroerend goed. Vraag naar onze interessante investeringspanden!

"Het lijkt erop dat Belgisch …

Lees meer

Project Duinen Oostende / Coming Soon

87 NIEUWE GEZINSWONINGEN IN MARIAKERKE-OOSTENDE
Persbericht 28/03/2017
duinenoostende.be

Corbeau Vastgoedontwikkeling (corbeau.be), een zusterbedrijf van Acta Vastgoed uit Oostende, kocht samen met haar vennoten de verkaveling gelegen in de nabijheid van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk in Mariakerke/Oostende. In deze unieke omgeving zullen 87 ééngezinswoningen worden gerealiseerd tegen …

Lees meer

ONTDEK ONZE NIEUWE VACATURE

COMMERCIEEL MEDEWERKER / VASTGOEDMAKELAAR (m/v)
 
Jobomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en inkoop van woonvastgoed in de brede regio in en rond de Oostende.
Je bent commercieel aangelegd, joviaal, perfectionist en begrijpt de vastgoedmarkt het algemeen. Je hebt een winnaarsmentaliteit en bent gedreven om mee te werken aan de uitbouw en groei van het kantoor door middel van …

Lees meer

Succesvolle verkoop in 2016

In 2016 verkochten we maar liefst 116 woningen en appartement in de regio Oostende-Middelkerke-Bredene! Wij zijn trots op dit resultaat en danken alle kopers en verkopers voor het vertrouwen in de dienstverlening in ons kantoor! Door onze gedreven inzet en innovatieve verkoopaanpak verstevigen we onze plaats als één van de toonaangevende kantoren in de omgeving. 

U overweegt uw woning of …

Lees meer

Winnaar Certified Partner Award Immoweb

Ons kantoor won voor het tweede jaar op rij de award 'Certified Partner' van Immoweb als één van de weinige kantoren in Vlaanderen!

Dit is goed nieuws voor zowel onze opdrachtgevers en kopers. Door het gebruik van professionele foto's, goede beschrijvende teksten en complete gegevens over alle aspecten van elk pand behalen onze panden op Immoweb een opmerkelijk hogere ADSCORE. Hierdoor worden …

Lees meer

OPENDEURWEEKEND PARKRESIDENTIE BOOTSMAN

Op zaterdag 9 en zondag 10 april is er opendeurweekend op de werf van Parkresidentie Bootsman.

U bent welkom van 10h tot 17h om het nieuwe modelappartement te bezoeken en het project te ontdekken.

Nu reeds meer info of een infopakket thuis? Klik dan hier!

 

Lees meer

Lancering nieuwbouwproject Pierre te Oostende

Betaalbare luxe nieuwbouw met zeezichten!
 
We stellen u met enige fierheid ons nieuwste gebouw voor, Residentie Pierre. De ligging werd met zorg uitgekozen en is op enkele passen van de zeedijk en het strand. De gevel, indeling en keuze der materialen van het gebouw is het resultaat van een samenwerking tussen de architect en ons bouwteam. Het stijgt uit boven de hedendaagse architectuur door …

Lees meer

Opendeur en Testmoment garages Residentie Celine

Een autostandplaats kopen in de Koningsstraat, om de hoek van de Albert I - Promenade en het Casino? Voor uzelf of als renderende investering? Bij een aankoop alsinvestering wordt een huurgarantie van één jaar huur geleverd. (Aankoop voor 30/4/2016).

Kom op zaterdag 2 april tussen 10h en 12h de plaatsen vrijblijvend bezoeken en inrijden.

Residentie Céline, Koningsstraat 84 te Oostende. Een …

Lees meer

Prettige paasvakantie!

We wensen iedereen een zonnige paasvakantie toe aan zee!

Ons kantoor is open zoals gewoonlijk.

Tevens zijn er volgende events georganiseerd:

- Op zaterdag 2 april van 10h tot 12h is er een opendeur en testmoment van de garages in Residentie Céline, Koningsstraat 84 te Oostende.
- Op zaterdag 9 en zondag 10 April telkens van 14h tot 17h is er het opendeurweekend van Parkresidentie …

Lees meer

Interview Logic Immo Special Oostende

Op drie september 2015 verscheen in het nieuwe Logic Immo Magazine een special over de vastgoedmarkt in Oostende. In een panelgesprek werden enkele experts geïnterviewd waaronder onze zaakvoerder Nicolas van Ravels. Spring gerust binnen in ons kantoor voor een exemplaar!

Uw onroerend goed op een inventieve manier op de markt plaatsen? Vraag onze gratis waardebepaling en advies! 059 80 00 04  of …

Lees meer

Project Bootsman 50% verkocht!

De eerste fase van het project Bootsman gelegen langs het prachtige Maria Hendrikapark te Oostende is reeds voor 50% verkocht. Het is een werf in beweging: de ruwbouwwerken schieten zeer goed op. Op heden (21/08/2015) wordt gewerkt aan het optrekken van de steunmuren van de gelijkvloerse verdieping van gebouwen Villa Etesian en Villa Vendaval.

U zou ook graag wonen in dit unieke …

Lees meer

Verkoop Q1/Q2 2015

In de eerste helft van 2015 zijn we trots te kunnen melden dat ons kantoor bemiddelde in de verkoop van 44 appartementen of woningen en wel 29 garageboxen en parkeerplaatsen. 

We bedanken al onze opdrachtgevers en kopers voor het vertrouwen in ons bedrijf. We bouwen dagelijks verder aan een prima dienstverlening!

Dit verkoopcijfer bevestigd onze aanwezigheid op de lokale markt …

Lees meer

84% Ostend Parking Verkocht!

Enkele maanden geleden startten we met de verkoop van 61 parkeerplaatsen in het gebouw Ostend Parking, Langestraat 55 te Oostende. We verkochten in dit dossier reeds 51 parkeerplaatsen aan investeerders en investeerder-gebruikers op deze korte tijd!

Heeft u nog interesse in dit dossier? U zoekt een goede investering of enkele parkeerplaatsen voor uw bedrijf in de buurt? Nog 10 plaatsen …

Lees meer

Interview 100% Hip Magazine

In de nieuwe lente-zomereditie van 100% Hip Magazine werd ons interview gepubliceerd met betrekking tot onze visie over vastgoed aan zee. Het wordt verspreid in de uitgebreide streek en ligt in quasi alle Oostendse hotelkamers, dienst toerisme en vele boetieks en winkels!

Lees het via onze Issuu account hier.

Wil u liever een volledig en gedrukt exemplaar? Spring gerust binnen bij ons op …

Lees meer

Prettig Paasfeest!

We wensen iedereen een gezellig en zonnig Paasfeest toe!

Ons kantoor is voor vanaf dinsdag 7 april terug beschikbaar!

Julie, Lieselot, Ulysses en Nicolas

Lees meer

Maart 2015: goede verkoop!

Acta Vastgoed verkocht voor u in maart 14 parkeerplaatsen, 8 appartementen en een woning! We verhuurden tevens 7 appartementen aan nieuwe huurders!

Bent u zelf van plan uw appartement of woning te verkopen?

Contacteer ons dan voor een gratis schatting! Happy to help!

059 80 00 04 of neem een kijkje op onze vernieuwe website www.actavastgoed.be

PRETTIG PAASWEEKEND!

Lees meer

Opendeurweekend Project Bootsman Oostende

Dit weekend opendeurweekend van het Project Bootsman aan de Zinnialaan te Oostende. Nog verschillende types (1-2-3 slaapkamers) ruime woonappartementen met grote leefterrassen te koop! Standplaatsen en garages in het gebouw. Lieselot en Ulysses informeren u ter plaatse over het project!

Liever een infopakket thuis opgestuurd? info@actvastgoed.be of 059 80 00 04.

Waar? Zinnialaan (thv ingang …

Lees meer

Interview Tips krant

Naar aanleiding van het Project Bootsman te Oostende werd een interview gepubliceerd met Nicolas van Ravels betreffende het project Bootsman en vastgoed in Oostende in het algemeen in Tips krant, speciale editie en verdeeld over de volledige kustlijn.

Wonen in het groene hart van onze badstad? Ruime appartementen met grote zuidgerichte leefterrassen?
Inpandige garages en berging? …

Lees meer

Nieuwigheden bij Acta Vastgoed

Allereerst wensen we u onze beste wensen over te maken voor het nieuwe jaar!

Elke dag werken we met een positieve spirit verder aan de uitbouw van onze professionele dienstverlening. Aan het begin van 2015 zijn we trots heel wat uitzonderlijke nieuwigheden voor te stellen die de verkoop en verhuur van uw pand zullen stimuleren:

NIEUWE WEBSITE
We lanceerden eerder deze week een volledige …

Lees meer

Oostende in de kijker in Britse "The Guardian"

Het spreekt voor zich dat vastgoed in Oostende dus een topinvestering blijft. Bekijk hier ons aanbod en onze nieuwbouwprojecten.
 

Denk je eraan om jouw woning in Oostende te verkopen? Benieuwd wat jouw woning waard is? Vraag vrijblijvend een gratis schatting en advies aan via 059 80 00 04 of info@actavastgoed.be

Lees meer
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]