Onze aanpak

7 stappen naar een vlotte verkoop

Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd wat jouw huis of appartement waard is? Zoek je betrouwbaar advies om jouw woning vlot en aan de beste prijs te verkopen? We luisteren naar jouw verhaal en kiezen voor een persoonlijke aanpak op basis van ons helder stappenplan, dat je zonder verplichtingen kan doorlopen.

Ons stappenplan

Helder & onderbouwd

1. Gratis schatting

Alles start met een betrouwbare en onderbouwde schatting, die je gratis kan aanvragen via onze website of via 059 80 00 04.

 

2. Kennismaking

Na jouw aanvraag contacteren we je snel en luisteren we met veel plezier. Hoe kunnen we jou helpen en wat zijn jouw plannen?

 

3. Opmeting

We plannen een afspraak in voor een plaatsbezoek, meten jouw woning op & verzamelen de nodige gegevens.

 

4. Bespreking schatting

We analyseren alle info met ons team. Nadien bespreken we met jou de schriftelijke waardebepaling in detail en geven we verkoopadvies.

 

5. Marketingplan

We staan garant voor een creatieve en doorgedreven marketingaanpak die elk pand en project de aandacht geeft die het verdient. Lees hier meer over onze verkoopaanpak. Check ook zeker even onze Facebookpagina!

6. Concrete afspraken

Wat zijn de formaliteiten om de verkoop te realiseren? Hoe verloopt alles? We maken graag heldere afspraken en komen die ook na!

 

7. Overtuigd om samen te werken?

Ben je overtuigd van onze aanpak en expertise? Reken dan zorgeloos en betrouwbaar op onze professionele service.

 

Laatste nieuws

Als eerste op de hoogte
Meer nieuws