TWEE PANDEN TELKENS BINNEN DE TWEE WEKEN VERKOCHT

"Nadat ik een appartement lange tijd verhuurde besliste ik het pand te verkopen. Ik deed hiervoor beroep op een makelaar, maar veel interesse leverde dat niet op. Daarbovenop had ik het gevoel dat het kantoor me niet ondersteunde bij de verkoop. Enkele maanden later leerde ik Acta Vastgoed kennen dankzij de snelle verkoop van een ander appartement in hetzelfde gebouw, en besliste ik bij hen aan te kloppen", vertelt Michel Brackx  uit Oostende.
 
“Andy zorgde meteen voor een warme welkom. Na een bezoek aan het appartement was hij onmiddellijk enthousiast. Hij maakte een goed onderbouwde schatting die overeenstemde met mijn wensen, en na afloop van het contract bij het andere kantoor liet ik Acta een poging ondernemen. Een week later volgde een korte onderhandeling met een potentiële koper, kort daarop tekenden we de compromis.”
 
Tweede verkoop

Michel Brackx: “Redenen genoeg om enkele maanden later ook een gerenoveerd huis via Acta Vastgoed in de markt te plaatsen. Andy kwam opnieuw langs voor een schatting, die deze keer mijn verwachtingen overstemde. Ik kwam overeen met Acta dat ik het huis eerst zou proberen te verkopen aan de toenmalige huurder, waar ze alle begrip voor hadden. Na een moeilijke onderhandelingsperiode liet ik de verkoop over aan Andy. De eerste week waren er drie bezoeken, een week later kwam er een bod en volgde de compromis. Alweer een snelle verkoop waar ik bovendien meer winst uit haalde dan had ik het huis persoonlijk aan de huurder verkocht.”

Vlot & onderbouwd
 
“Over de schatting doet Acta Vastgoed geen uitspraken tijdens het eerste bezoek. Eerst vond ik dat jammer, maar toen ik enkele dagen later merkte hoeveel opzoekingswerk er was gebeurd en met welke details er was rekening gehouden, zag ik er snel de meerwaarde van in. Qua vlotheid is Acta Vastgoed niet te kloppen: van het opstellen van het verkoopdossier tot het te koop zetten en de effectieve afhandeling van de verkoop, alles volgde elkaar perfect op!", besluit Michel.