Vraag gratis een schatting & advies

Huis, appartement, winkelpand, bedrijfsruimte...

Een correcte en realistische verkoopprijs is een van de belangrijkste aspecten om vlot te verkopen. Vraag vandaag nog vrijblijvend en gratis een betrouwbare & onderbouwde schatting aan.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website

Dit mag je verwachten

Zo verloopt een gratis schatting

1. Bezoek aan jouw woning/appartement

Nee, voor een eerste bezoek hoeft je echt niet extra te kuisen of snel alles op orde te zetten! Na de kennismaking meten en beschrijven we alle ruimtes in jouw woning. Graag verzamelen we zoveel mogelijk informatie m.b.t. de woning zoals grondplannen, kadastrale gegevens, aantal eigenaars, attesten, enz.

2. Marktonderzoek

Hoeveel woningen staan er te koop in jouw buurt, wat is de gemiddelde grond/woningwaarde, bereikbaarheid, winkels/scholen in de nabijheid, hoe is de buurt de voorbije jaren geëvolueerd… We checken alle details en komen tot een eerlijke waardebepaling die onderbouwd is door berekeningen en gelijkaardige realisaties.

3. Bespreken van de schatting

Vervolgens bespreken we de waardebepaling, de beste, effectieve verkoopprijs en de verkoopmogelijkheden van jouw woning. De volgende stap … verkopen? Dat beslis jij uiteraard, zonder (tijds)druk of verplichting. Onze schatting is volledig vrijblijvend, en stelt jouw in staat om een goed geïnformeerde beslissing te maken!

4. Wat na de schatting?

Onze schatting is volledig vrijblijvend. Beslis om je om effectief jouw woning of appartement te verkopen, dan loodsen we je graag door onze 7 stappen naar een vlotte verkoop. Zorgeloos verkopen aan de beste prijs, daar gaan we voor. Daarbij kan je vertrouwen op o.a. onze doelgerichte marketingaanpak, onze kennis van en passie voor de streek, en onze verkoopexpertise en (juridische) kennis.

Laatste nieuws

Vertrouw op de ervaring van onze klanten
Meer nieuws