Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Ruime gezinswoning met een gezellige tuin gelegen in een residentiële wijk te Stene. Deze halfopen bebouwing met een bewoonbare vloeroppervlakte van 204m² heeft de volgende indeling: Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de inkomhal met ingebouwde vestiairekast en een afzonderlijk toilet. Aansluitend de woonkamer met eetplaats en geïnstalleerde keuken. De ruime veranda sluit aan bij de woonkamer en is voorzien van een elektrische zonnewering. De verzorgde tuin is toegankelijk via de veranda en de oprit. De wagen kan geparkeerd worden in de afzonderlijke garagebox achteraan de woning. De lange oprit kan gebruikt worden voor het plaatsen van extra auto's. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers waarvan één met ingemaakte kasten en een vernieuwde badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en toilet). Op de tweede verdieping zijn er tevens 2 grote slaapkamers aanwezig. Deze woning heeft een zeer gunstige EPC-score van 274 kWh/m² en wordt verwarmd via aardgas.
Zeer rustig gelegen nabij bakker, slager en kruidenierswinkel. Makkelijk toegankelijk via de autosnelweg A10 en de Gistelsesteenweg.
Aarzel niet ons te contacteren voor meer info over de woning.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht