Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Zeer verzorgde studio centraal gelegen in het stadscentrum van Oostende en aan de Albert I - Promenade. In de nabijheid van het strand, de Koninklijke Villa, restaurants en shopping. Het appartement is gelegen in een recente en nette residentie met verzorgde algemene delen.

Goed ingedeeld en luchtige studio bestaande uit een inkomhal met een ruime vestiairekast, een woonkamer met geïnstalleerde keuken en goed onderhouden badkamer. De woonkamer is afgewerkt met een vasttapijt en in de keuken bevindt zich een kwalitatieve keramische tegel. De keuken bestaat uit een kookplaat (elektrisch), een microgolf, koelkast en enkele spoelbak. Elektrische boiler mooi verborgen in een ingemaakte kast. Verzorgd en net afgewerkte badkamer met douche en lavabomeubel voorzien van een spiegelkast. Er is een blanco keuring elektriciteit aanwezig.

Op heden verhuurd aan een zeer correcte huurder met een Netto-rendement van 3,3% na aankoop! Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht