Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Uiterst uniek dakappartement met gigantisch zonneterras van 45 m² in hartje Oostende! Zeer goed gelegen nabij openbaar vervoer, het strand, shopping & ontspanning. Het dakappartement heeft een zeer toffe indeling en bestaat uit een ruime woonkamer met aparte eetplaats & afzonderlijke keuken. De keuken beschikt over een elektrische kookplaat, oven, dampkap & spoelbak met aansluitend een aparte bergruimte. Het absolute hoogtepunt van het goed is het zeer ruim volledig zongericht terras waar het zalig vertoeven is!
Verderop bevindt zich de masterbedroom die uitkijkt op het terras achteraan & die voorzien is van ingemaakte spiegelkasten. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm & wastafel. De derde slaapkamer wordt op vandaag gebruikt als een extra bergruimte & is tevens voorzien van ruime op maat gemaakte spiegelkasten. De laatste slaapkamer verleent ook toegang aan het achterste terras & beschikt over een douchekamer. Het terras achteraan werd overdekt waardoor deze gebruikt wordt als veranda. 's Avonds is het daar aangenaam genieten van de laatste zon. Nette residentie! Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht