Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8377 Zuienkerke

Mooi geïnstalleerd appartement met gezellige mooie tuin in het centrum van Zuienkerke. Zeer centraal gelegen in de nabijheid van winkels, de dorpskern & openbaar vervoer (bus).

Dit 1 slaapkamerappartement werd zeer verzorgd afgewerkt en bestaat uit een mooie grote woonkamer afgewerkt met een duurzaam laminaat, die van veel natuurlijk lichtinval geniet en uitkijkt op de prachtig ingesloten tuin. De toegang naar de tuin is voorzien met een groot schuifraam (PVC). Keuken is voorzien van een oven, kookplaat & dampkap. Er is mogelijkheid tot het plaatsen van een vaatwasmachine. De inkomhal is voldoende ruim en voorziet de toegang naar de ruime berging. Badkamer voorzien met een ligbad en douchemogelijkheid (douchestang). Slaapkamer voorzien met een laminaten ondergrond & ramen in draai-kip kunnen geplaatst worden.

Het appartement bevindt zich in een kleine & jonge residentie waardoor de algemene onkosten laag zijn. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan! Laag beschrijf mogelijk

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht