Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Prachtig & functioneel appartement zeer centraal gelegen met breed, lateraal zeezicht. Zeer goed gesitueerd in het stadscentrum van Oostende nabij de winkelstraten, de Albert I Promenade & openbaar vervoer. Het appartement is gelegen in een jonge residentie (2004).

Verzorgd & tot in de puntjes afgewerkt appartement op de vijfde verdieping bestaande uit een ruime woonkamer voorzien van keramische tegels & toegang tot het groot & voornamelijk diep terras aan de voorzijde waar je kan genieten van het zonnetje. Uiterste ruime maatkeuken voorzien van een inductiekookplaat, dampkap, wastafel, grote koelkast met diepvries, combi-oven en vaatwas (Whirlpool). Grote aanwezigheid van vele ingemaakte kasten die doorlopen in het leefgedeelte. Alle deuren zijn op-maat-gemaakte glazen deuren die zorgen voor voldoende natuurlijke lichtinval. Ruime berging aanwezig afgesloten met mooie schuifdeuren & voorzien van voldoende stockagemogelijkheid. Uiterst ruime badkamer aanwezig met een massagedouche met verschillende sproeimogelijkheden, net wastafelmeubel voorzien met 2 lavabo's. Achteraan het appartement bevinden zich 2 slaapkamers die beiden voorzien zijn van een aansluiting TV & distributie & tevens bestaan uit ruime op-maat-gemaakte kasten met praktische schuifdeuren. Apart toilet . Verwarming op basis van accumulatoren bedienbaar vanop afstand (dubbel tarief aanwezig). Terras afgewerkt met tegels. Veiligheidsdeur aanwezig in een metalen kader. Het appartement wordt gemeubeld verkocht.

Kleine residentie met telkens één appartement per niveau. Gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig & een waterverzachter. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht