Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Deze standingvolle villa is gelegen hartje Mariakerke en biedt ongeziene zichten op het natuurgebied, de ongerepte duinengordel en het Duinenkerkje. Het perceel is zuidgericht en geniet van open groenzichten aan de tuinkant. De ligging en het perceel bieden de mogelijkheid tot exclusief en groen wonen in de nabijheid van de zee, op een zucht van alle winkels, centrum en scholen in alle privacy.

De oprijlaan met automatische toegangspoort, langsheen de voortuin, neemt ons mee naar woning en de conciergerie. De karaktervolle te renoveren villa is stevig gebouwd in de jaren 40 en straalt klasse en charme uit. Het woonvolume is met zijn ruim 491m² bruikbare vloeroppervlakte een potentieel droomhuis. Daarnaast is een bijwoning en achterbouw, met een een bruikbare vloeroppervlakte van 210m², dewelke dienst deed als conciergerie en berging. Deze kan ingericht worden als bureel, praktijk, vakantiehuis of poolhouse! De twee grote gebouwen op dergelijk zeldzaam perceel bieden het potentieel tot een inrichting en verbouwing op uw maat!

De hoofdwoning bestaat uit een gelijkvloers met ruime inkomhal, lavatory en toilet, een bureel uitkijkend op het natuurgebied en de duinen, een ruim salon en eetplaats met uitzichten en toegang tot de prachtige tuin. De grote keuken met eetruimte en berging maakt het geheel af. De kelder van 73m² op volle hoogte kan dienstdoen als berging en technische berging.

Langsheen de mooie traphal komen we op de eerste verdieping die bestaat uit 4 grote slaapkamers en twee badkamers, ze bieden allen prachtige open zichten op natuur en groen.

Het bijhuis bestaat op heden uit een inkomhal, berging en garage op het gelijkvloers en een leefruimte met slaapkamers op de eerste verdiepingen. Ook de aparte toegang biedt vele mogelijkheden. Achter het bijhuis zijn er ruimtes die dienstdoen als berging en tuinhuis.

Unieke opportuniteit!

Graag een rondleiding op afspraak of meer informatie? Aarzel niet ons te contacteren!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht