Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Mooie statige opbrengsteigendom te koop gelegen op een steenworp van de Albert I Promenade te Oostende! Zeer gunstig gelegen in het stadscentrum van de bruisende stad Oostende waardoor er op een zeer vlotte manier verhuurd kan worden.

De woning bestaat uit 4 vergunde woongelegenheden met op het gelijkvloers een ruim woonappartement (84m²) met een mooie leefruimte die achteraan uitgeeft op de gezellige stadstuin. Vooraan het appartement bevinden zich één slaapkamer. Badkamer voorzien met douche.
Op het eerste verdiep bevindt zich tevens een ruim 2 slaapkamerappartement met een grote woonkamer vooraan met een terras & open keuken, verderop bevinden zich 2 slaapkamers. Ruime badkamer met douche & toilet. Mooie afwerkingsgraad.
De tweede verdieping maakt plaats voor 2 studio's. Op de dakverdieping bevindt zich tevens een ruim 2 slaapkamerappartement.
Volledig onderkelderd, aparte tellers voor water voorzien.

Op heden volledig verhuurd aan solvabele huurders. Brutorendement mogelijk van 6%! Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek!


Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht