Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8450 Bredene

Instapklare, gezellige rijwoning met zeer goede ligging & EPC te Bredene! Centraal gelegen in een rustige woonwijk in de nabijheid van shopping & openbaar vervoer.

Ruime rijwoning (betonnenstructuur) bestaande uit een gezellige, recent geschilderde, woonkamer met mogelijkheid om een open haard te plaatsen. De leefruimte is tevens voorzien van een op maat gemaakt TV meubel. Grote veranda (24m²) die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden & extra ruimte creëert. Aansluitend aan de veranda bevindt zich een degelijke keuken voorzien van een gasvuur, dubbele spoeltafel, vernieuwde dampkap (Novy), heteluchtoven & koelkast. Verder maakt het gelijkvloers plaats voor een ruime garage met sectionaal poort (elektrisch).

De rijwoning beschikt achteraan over een gezellig & duurzaam aangelegd terras (klinkers) waar het gezellig vertoeven is. Er werd een tuinhuisje (volledig geïsoleerd) geplaatst die voornamelijk gebruikt wordt als opbergruimte.

De bovenverdieping maakt plaats voor 3 ruime slaapkamers waarvan de vloerbedekking voorzien is in kurk. Mooi ingericht & vernieuwde badkamer met douche en ruim ligbad. Spiegelkasten met verlichtingen & spoeltafel maken het geheel af! Zolder aanwezig bereikbaar via een uitvouwbare trap.

Vernieuwde condenserende ketel & dubbele beglazing. Veluxen boven zijn in PVC & werden recentelijk volledig vernieuwd ,vliegramen aanwezig & rolluiken. Vraag snel u bezoek ter plaatse aan!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht