Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Deze villa is prachtig gelegen in een verkeersluwe residentiële straat op enkele stappen van de duinen en de zee. De ligging biedt een ideale combinatie tussen rust en nabijheid van shopping, scholen, openbaar vervoer en de groene zone.

De villa, gebouwd op een perceel van 640m², is ideaal gesitueerd: in zowel de tuin als de mooi aangelegde terrassen is de hele dag zon. Deze woning, opgetrokken in 1990, werd steeds zeer goed onderhouden en is kwalitatief in perfecte staat. Regelmatig werden vernieuwingen aangebracht zoals een condenserende verwarmingsketel op aardgas (2011), lichtrijke veranda (2004), zonnenpanelen, nieuwe automatische sectionale garagepoort (2010), vernieuwde keuken met Miele toestellen (2011), nieuwe zinken dakgoten (2010) etc.

Het omvat een ruime garage met plaats voor een bijkomende wagen op de oprit, een inkomhal met houten trap en afzonderlijk toilet, zeer ruime en lichtrijke woonkamer met eetplaats (46,12m²) en een haardvuur uitgevend op een nieuw aangelegd terras. De tijdloze witte keuken werd recentelijk vernieuwd en beschikt over geïntegreerde moderne Miele huishoudtoestellen. De veranda met spotverlichting geeft via een schuifraam toegang tot de aangelegde tuin rondom de woning, deze werd ook voorzien van een tuinhuis (12m²). Naast de keuken vinden we op het gelijkvloers tevens een berging, technische ruimte met plaats van wasmachine en droogkast, grote garage van 30,22m².

Op de eerste verdieping is een bijkomend toilet, badkamer met dubbele lavabo, bad en aparte douche, een master bedroom en drie slaapkamers waarvan één werd ingericht als dressing met ingemaakte kasten. Hierboven is er nog een nuttige bergzolder voorzien.

Uiterst zuinige woning in verbruik. Gratis elektriciteit door zonnepanelen en nog 15 jaar +/- €1750/jaar Groene Stroomcertificaten!

Gelegen aan het groen lint rond Oostende en het natuurpark Raversijde!

Onder 'Downloads' kan u ook verschillende documenten en de plannen van de woning terugvinden.

Wij organiseren voor u graag een bezoek ter plaatse!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht