Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Prachtige villa in fermettestijl die jarenlang zeer goed onderhouden werd en beschikt over een zee aan ruimte!
Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal waar een stevige vloer geplaatst werd en die toegang verleent via de trap tot het bovenstaande verdiep. Daarnaast is er nog een ruime berging, een slaapkamer en een gastentoilet te vinden op het gelijkvloers. De leefruimte is zeer mooi afgewerkt en beschikt over authentieke balken, een haard (cassette) en een gezellige zithoek (vernieuwd laminaat) met zicht op de mooi aangelegde tuin & terras. De keuken is afzonderlijk en beschikt over alle nodige apparaten (oven, spoelbak, dampkap & vernieuwde keramische kookplaat) en werd volledig afgewerkt in eik. Aanvullend is er nog een bijkeuken waar een wasmachine en droogkast geplaatst kunnen worden.
Ook het bovenste verdiep is echt de moeite waard en zeer ruim! De drie slaapkamers werden zo optimaal mogelijk ingedeeld. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en een op maat gemaakt lavabomeubel. Verwarmingslokaal voorzien met een vernieuwde hoogrendementsketel (Viessmann). Bovendien is dit pareltje voorzien van een garage, een ruim tuinhuis & regenput van 10.000l (met regenpomp). Dakgoten reeds vernieuwd.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht