Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8430 Middelkerke

Ruime villa met 4 ruime slaapkamers en grote zonnige tuin in de residentiële Normandwijk te Middelkerke.Deze villa, met een bewoonbare oppervlakte van 370m², omvat onder andere 2 ruime woonkamers, waaronder 1 met haardcassette en massief parket. Aanpalend aan de ingerichte keuken, bevindt er zich een bijkeuken en een wasplaats, dewelke toegang heeft tot de droge kelderétage. Verder is er een bureelruimte en 4 ruime slaapkamers, waarvan 2 met een gemeenschappelijke bad-en doucheruimte en met elk een ingemaakte wastafel en dakraam met elektrische verduisteringsgordijnen. De hoofdbadkamer is volledig vernieuwd en omvat 2 wastafels en een inloopdouche, allen in zwarte natuursteen. Er zijn 3 afzonderlijke toiletten. De grote inpandige garage biedt ruimschoots plaats voor 2 grote wagens. Op de buitenparkeerplaatsen kunnen nog minstens 5 wagens gestald. Aansluitend op de woonkamers, bevindt er zich een ruim zonnig terras, waarvan een gedeelte overdekt is en voorzien van een zonnescherm.
Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek aan deze unieke woonst nabij het park, het commerciële centrum en de Zeedijk van Middelkerke.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht