Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8490 Jabbeke

Goed verzorgde villa te koop in een mooie residentiële villawijk. Zeer rustig gelegen en omgeven van groen, doch zeer centraal bij de dorpskern van Jabbeke. Ook de bereikbaarheid met autosnelweg is zeer goed, deze bevindt zich op slechts enkele minuten rijden.

De ruime villa heeft enorm veel potentieel en bestaat uit een gezellige woonkamer uitgevende op de tuin vooraan en een grote, afzonderlijke keuken. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak en een ingebouwde koelkast. De keuken werd steeds enorm goed onderhouden en de ingemaakte kasten zijn in een zeer goede staat. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de ruime en handige berging waar de vaatwasser, een wasmachine en een droogkast geplaatst werd. De tuin is tevens toegankelijk via de keuken. Verderop bevindt zich de badkamer die netjes onderhouden werd en voorzien is van een douche. Er is een lavabomeubel aanwezig met ingemaakte kasten. De woning beschikt vandaag over de 3 ruime slaapkamers op de begane vloer. De inkomhal maakt plaats voor een gastentoilet.Er is een ruime garage voorzien aan de voorzijde, deze is voorzien van een gemakkelijke kantelpoort. De garage biedt toegang tot de enorme zolder die beschikt over enorme uitbreidingsmogeljkheden! Mits enkele aanpassingen kunnen er nog bijkomende kamers gecreëerd worden. De woning is volledig omgeven door een mooi afgesloten tuin.

Prijs/kwaliteit uiterst interessant! Zeer veel uitbreidingsmogelijkheden aanwezig! Vraag snel uw bezoek aan voor deze prachtige eigendom!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht