Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Te renoveren rijwoning met zeer veel potentieel en goede locatie nabij de Mariakerkelaan. Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Structureel zeer goede rijwoning bestaande uit een inkomhal met afzonderlijke toilet. Ruime woon- en eetkamer afgewerkt met een verzorgd vasttapijt. Afzonderlijke keuken voorzien van een gasfornuis, spoelbak en aansluiting voor een wasmachine of vaatwas. Achteraan werd er een veranda geplaatst die uitgeeft op het zonnig terras (volledig afgewerkt in PVC). Alle raamwerk werd reeds vernieuwd (PVC, draaikip). Op het tweede verdiep bevinden zich 3 slaapkamers waarvan één op vandaag gebruikt wordt als bureelruimte. Badkamer voorzien van een ligbad. Vaste trap geplaatst naar de zolder. De zolder is op vandaag nog niet ingericht en beschikt over zeer veel potentieel, deze kan gebruikt worden als 4e slaapkamer! Betonnen structuur en centrale verwarming in elke ruimte. Rolluiken aanwezig

Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan! Ideale starterswoning voor de handige harry!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht