Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Instapklare en steeds goed onderhouden bel-étage met gunstige ligging nabij openbaar vervoer en shopping. Met de fiets bent u binnen enkele minuutjes in het stadscentrum van Oostende!

Deze instapklare bel-étage is gekend als een meersgezinswoning en kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Op heden werd de woning zo ingedeeld dat de gelijkvloers plaats maakt voor een ruime garage waar voldoende opbergmogelijkheden zijn, kantelpoort voorzien. Het gelijkvloers maakt tevens plaats voor een grote bureelruimte die eventueel ook dienstig kan doen als praktijkruimte. Daarnaast is er een grote wasberging aanwezig en is er een grote stockageruimte voorzien. Veel ingemaakte kasten voor handen. Regenwaterput van 3.000l aanwezig (met elektrische pomp). Gezellige binnenpatio op het gelijkvloers aangelegd in klinkers. De woning beschikt eveneens over een kelder. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer afgewerkt met een degelijk laminaat en voorzien van een cassettehaard. Om de hal zo luchtig mogelijk te maken werd er gekozen om een glazen deur te plaatsen. In de uitbouw huisvest zich een uitgebreide keuken voorzien van alle toestellen zoals een gasvuur met 4 bekkens, vaatwasser, dampkap en oven. De keuken is in een zeer goede staat en kan goed onderhouden worden. Verderop bevindt zich de volledig vernieuwde badkamer met een inlooopdouche, wastafel met ladekaste en spiegel. Hoogrendementsketel voorzien van het kwalitatiefmerk Viessmann. Voorraadkamer aanwezig. Het plat dak die recentelijk volledig hernieuwd werd met EPDM en doet vandaag dienstig als een extra zonneterras (terrastegels werden geplaatst). De tweede verdieping maakt plaats voor 2 slaapkamers waarvan één uiterst ruim. De masterbedroom is voorzien van een volledig op maat gemaakte kleerkast met schuifdeuren. Tweede slaapkamer voorzien met ingebouwde bureelruimte. Vaste trap waar een derde slaapkamer zich bevindt.

Goed onderhouden en uiterst ruim eigendom met een garage en een zonovergoten terras. Gezellige binnenpatio tevens aan de zonnekant. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht