Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Investeer in binnenstandplaatsen hartje centrum Oostende. Het gebouw ‘Ostend Parking’ is gelegen in het historische centrum van Oostende, net achter het Wapenplein, dichtbij zee, de vele hotels en handelszaken in de onmiddellijke nabijheid. Dit dossier biedt de mogelijkheid tot de investering in lange termijn parkeren voor bewoners, tweede - verblijvers en werkenden. De dichte bebouwingsdichtheid van meersgezinswoningen en grote hoeveelheid aan handelszaken en hotels zorgen voor een enorme vraag naar parkeerplaatsen.

Steeds een wachtlijst van huurders in dit gebouw!

Er is een parkeeroplossing voor alle functionele, shopping en recreatieve verplaatsingen in en uit de omgeving. Minimumaankoop van 3 plaatsen per aankoop, prijzen verschillen naargelang type en locatie in het gebouw. Parkeerplaatsen voor eigen gebruik en als investering mogelijk. Reeds 2 verdiepingen verkocht! Neem contact op met ons kantoor via telefoon of email en ontvang het volledige verkoopdossier.

Download de brochure bij 'Downloads'.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht