Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8470 Gistel

Landhuis met zeer veel mogelijkheden en goed gelegen in de nabijheid van de dorpskern van Gistel & de autosnelweg. Rustig gelegen in een mooie groene, agrarische omgeving.

Landhuis gebouwd in het jaar 1980 en dat beschikt over een royaal woonoppervlakte van 223m²! Leuk ingedeeld met verschillende woonvleugels die voor een origineel karakter zorgen. De woonkamer is een echte eyecather en verbindt de 2 woonvertrekken met elkaar. De leefruimte geniet van enorm veel natuurlijke lichtinval en bezorgt u een prachtig open zicht op de velden achteraan. Dubbele beglazing voorzien in Meranti schrijnwerk. De zithoek werd afgewerkt met een kwalitatieve massieve parketvloer en een open haard die 's avonds voor de nodige gezelligheid zorgt. Eetkamer aanwezig centraal gelegen in de leefruimte. Er werd een mezzanine gecreëerd die het open gevoel verder aansterkt. Op dit verdiep werd een handige bureelruimte ingericht waar het rustig genieten is van de omgeving. De linkerkant van het gebouw maakt plaats voor een keuken voorzien van een kookplaat, dampkap, koelkast en oven. Verderop bevindt zich een badkamer met lavabo en ligbad. Berging aanwezig waar voldoende opslagruimte voorzien is. Op het verdiep aan deze zijde bevindt zich een slaapkamer en een ruime zolder. Aan de andere zijde van het gebouw strekt zich een tweede vleugel uit die bestaat uit een grote ruime wasberging en 2 bijkomende grote slaapkamers. Dit landhuis beschikt over een gezellig overdekt terras waar het gezellig tafelen is in de zomer. Uitbreiding mogelijk door de aanwezigheid van bijgebouwen en stallingen. 2 septische putten aanwezig.

Pand met zeer veel potentieel en geschikt voor diverse doeleinden. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht