Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8420 De Haan

Wil je graag wonen in een rustige residentiële buurt nabij het centrum van het authentieke en heerlijke De Haan aan Zee? Deze villa biedt je superieure binnen -en buitenruimtes die je het jaar rond laten genieten. Rondom zorgt de klassevolle volgroeide tuin en bloemen voor een gezellige privacy en luxueuze woonbeleving. Welkom in Villa Hortensia.

De ligging in de residentiële villawijk Noordhoek garandeert een onovertroffen woonervaring dichtbij de Duinenbossen, duinen, strand en sportmogelijkheden zoals tennis, voetbal en golf. Te voet of met de fiets ben je zo in het in het kloppend hart van De Haan aan Zee.

Op het brede perceel (31m!) vinden de oprit die plaats biedt voor twee wagens en een elektrische snellader. Ook in de garage is plaats voor een bijkomende wagen, dit via een geautomatiseerde poort met afstandsbediening en codeklavier. De buitenberging maakt het stallen van fietsen makkelijk.

De villa werd binnenin afgewerkt met duurzame luxe materialen. Deze passen perfect bij het bohémien chic design-interieur die de woning aankleden. Het grote woonvolume van 444m², met extra dakterrassen van 47m², zorgt voor extra woonplezier.
Via de imposante inkomhal met vestiaire krijgen we toegang tot het gastentoilet met handwas, de bureel -of praktijkruimte (vandaag ingericht als speelkamer) en de woonkamer. De smeedijzeren glazen deur en dakvlakramen zorgen voor een lichtrijk geheel. De uitzonderlijk grote woonkamer bestaat uit een eetplaats in natuursteen en zithoek in eikenhouten parket met haardvuur. Deze ruimtes geven via de schuifdeuren toegang tot de tuin en haar terrassen.

De prachtig aangelegde en onderhouden tuin is een haven van rust, gezelligheid en kleur. All-season plezier met familie en vrienden zijn hier verzekerd! Automatische bevloeiing van planten en beregening van het gazon.
De volledig ingerichte keuken met natuursteen werkblad en tafel, vernieuwde toestellen, veel praktische opbergruimte en een groot gasvuur zal elke foodie bekoren.

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers met terrassen en een badkamer. De bijkomende master bedroom met zijn prachtige badkamer en terras zorgen voor een zalig hotel gevoel. Deze werd uitgewerkt met een zelfvullend bad, dubbel lavabo met ingewerkt meubel in fineer en walk-in regendouche.

De renovatie in 2019 zorgde voor de uitbreiding van het volledig nieuwe dakvolume met twee knappe en ruime kinderkamers, een badkamer (dubbele lavabo, inloopdouche en bad), een apart toilet en ingemaakte bergkasten. De kinderkamers zijn volledig ingericht met telkens bedden, bureau en kasten in maatwerk. Alle multimedia aansluitingen en een alarm voorzien.Contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding op afspraak op zaterdag 18 juni te boeken tussen 10h en 16h!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht