Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8460 Oudenburg

Duplex-appartement met een mooie grote woonkamer (ca. 65m²) gelegen te Oudenburg. Zeer rustig gelegen in de nabijheid van de dorpskern. Mooi open groen zicht! Uitstekend EPC!

Deze duplex (bewoonbare opp.: ca. 106 m²) werd steeds zeer goed onderhouden en bestaat uit een ruime inkomhal met gastentoilet. De woonkamer is afgescheiden van de inkomhal met een glazen deur. De leefruimte is uiterst aangenaam en verrassend ruim. Op de vloer bevindt zich een kwalitatieve keramische tegel die gemakkelijk in onderhoud is. De open keuken is voorzien van een koelkast met diepvriesvakje, keramische kookplaat, dampkap en een spoelbak. Aansluitend aan de leefkeuken bevindt zich een handige berging met voldoende stockageplaats. Er is tevens een gezellig ingesloten terras aanwezig die zeer verzorgd afgewerkt werd met blauwsteen. Via de inwendige trap bereikt u de twee uiterste ruime slaapkamers en de badkamer. Het verdiep werd afgewerkt met een netjes onderhouden laminaat. De eerste slaapkamer van ca. 18m² werd voorzien van een mooie op maat gemaakte kleerkast. De badkamer bevindt zich tussen beide slaapkamers en werd recentelijk voorzien van een nieuwe laminaat. Ligbad met douchemogelijkheid, een toilet en een mooi lavabomeubel voorzien. Tweede tevens ruime slaapkamer aanwezig aan de achterzijde. Daarnaast is er nog een ruime wasberging aanwezig. Als laatste is er een technische berging voorzien waar de ketel van Vaillant (recentelijk vernieuwd) voorzien is.

Deze duplex is gelegen in een kleine residentie bestaande uit een vijftal appartementen. Zeer goed onderhouden en voorzien van een grote gemeenschappelijke kelder en een gemeenschappelijke fietsenberging. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht