Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Te renoveren, uiterste ruime duplex/penthouse met zeer goede ligging gelegen in het centrum van de bruisende stad Oostende. Zeer centraal gelegen nabij de Albert I Promenade, het Casino & het Marie-Joséplein.

Deze unieke penthouse-duplex bestaat uit een bewoonbare oppervlakte van 386 m² en wordt momenteel ingedeeld als een duplex-woonruimte en een kantoor. De bovenste verdieping (5e verdieping) is voorzien van een zeer grote leefruimte (gevelbreedte ruim 16 meter!) die van veel natuurlijk lichtinval geniet. Enkele authentieke elementen ademen een heerlijke sfeer. De woonkamer kijkt uit op een prachtige binnentuin. De vijfde verdieping maakt tevens plaats voor een grote leefkeuken. Extra berging werd er gecreeërd en tevens één slaapkamer. De lichtinval wordt overal benadrukt door de aanwezigheid voor grote & kleine lichtkoepels. Er zijn 2 interne trappen, waarvan één direct toegang verleent tot het kantoorgedeelte. Via de andere trap kunnen de 2 bijkomende slaapkamers bereikt worden & het overige woongedeelte. Ook daar terug kan de originaliteit teruggevonden worden in een atypische indeling. Beide slaapkamers geven uit op een ruime badkamer die op heden voorzien is van een ligbad of een douche. Het kantoorgedeelte kan eventueel volledig apart functioneren of samengevoegd voor extra woonruimte. Er is een grote open space ruimte voorzien & tevens een tweetal aparte kantoren. Op het vierde verdiep is er tevens een terras aan de voorzijde. Verwarming & water zijn volledig individueel.

De residentie zelf is prestigieus en werd volledig ontworpen door iconisch architect Paul Felix. Lift is reeds conform de nieuwe wetgeving. Ruime privatieve kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop gelijkvloerse garagebox in het gebouw zelf.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht