Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Ruime handelsruimte met triplex 4- slaapkamerappartement op een zeer interessante commerciële locatie. De commerciële gelijkvloerse ruimte werd voorheen als bankkantoor uitgebaat. Zowel de loketten, het bankmeubilair, als de kluizenzaal zitten in de verkoop vervat. Verder is er een keukenruimte, een technisch lokaal, een bergruimte, 2 aparte toiletten en een ruim bureel. Boven de handelsruimte bevindt zich een zeer ruim appartement met een afzonderlijke inkom met berging. Op de eerste etage is er een zeer ruime woonkamer van maar liefst 75m², een grote ingerichte keuken, een afzonderlijke toilet met handwas, een afzonderlijke wasplaats en een groot, uitbreidbaar, zonneterras. Op de tweede verdieping bevinden zich drie ruime kamers, twee badkamers en een toilet. Op de derde etage is er nog een zeer grote slaapkamer, een berging en het stooklokaal.
Dit is een ideaal pand voor wie een winkel, grote praktijk of een ruime beroepsruimte wenst te combineren met ruim en comfortabel wonen.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht