Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8211 Aartrijke

Geriefelijk en uiterst verzorgd gelijkvloers appartement te koop in de dorpskern van Aartrijke! Zeer idyllisch en landelijk gelegen met toch een goede bereikbaarheid. Ideaal als investering of als eigen bewoning.

Dit ruim 2-slaapkamerappartement bestaat uit een zeer ruime woonkamer voorzien met een degelijk laminaat, uitgevende op de achterzijde van het gebouw. U kan dus genieten van voldoende rust en stilte. De ruime, open keuken werd steeds goed onderhouden en is volledig operationeel. Aansluitend bevindt zich de grote,ruime berging waar er een aansluiting voorzien is voor het plaatsen van een wasmachine. Grote ruime slaapkamer tevens achteraan uitgevende. Zowel de slaapkamer achteraan als de woonkamer werden recentelijk herschilderd. Verderop bevindt zich de nachthal voorzien van een ingemaakte kast. Afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad en ruim lavabomeubel. Tweede slaapkamer bevindt zich vooraan en werd enige tijd vernieuwd, zo werd er nieuw laminaat geplaatst en werd er een ruime ingebouwde kast geplaatst. Deze superdeluxe en volledig op maat gemaakte kast is bijzonder functioneel ingericht en zorgt ervoor dat de kamer efficiënt ingedeeld werd! Vooraan het gebouw, en geïntegreerd in het appartement, bevindt zich de ruime garage. Op vandaag werd deze in 2 gesplitst waardoor er ruimte voorzien werd voor een extra hobbykamer. De garagepoort is elektrisch en beschikt ook over een afstandsbediening. Videofoon aanwezig.

Het appartement bevindt zich in een vrij recentelijke residentie. Zeer lage algemene onkosten (gelijkvloerse appartementen dienen niet mee te betalen in het onderhoud,gebruik en etc... van de lift). Aankoop met laag beschrijf mogelijk! Gemeenschappelijke- fietsenberging en vuilnislokaal aanwezig. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht