Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Goed onderhouden en spacieuze bel-étage zeer goed gelegen in een rustige woonwijk en toch niet te ver van het stadscentrum van Oostende! Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de wagen.

Deze woning werd steeds uiterst goed onderhouden en bestaat uit een erg ruime garage met vernieuwde sectionaal poort (elektrisch te bedienen). De garage is voorzien om een wagen te plaasen, een technische berging en een bijkomende wasberging. Daarnaast is er nog plaats om eventueel wat tuingerief te stationeren. Erg handig is ook dat de volledig zuidgerichte tuin toegankelijk is via de garage. Het gelijkvloers is tevens voorzien van een vestiaire kast en een afzonderlijk toilet. Het eerste verdiep geniet van een prachtig en recent geïnstalleerde afzonderlijke keuken. Volgende toestellen zijn terug te vinden: een keramische kookplaat, combioven, dampkap, vaatwasser, koelkast en dubbele spoelbak. De woonkamer is zeer ruim en geniet van een groen zicht zowel voor- als achteraan. Geen vis à vis vanuit uw living en een prachtig open uitzicht op de wijk! De grote woonkamer is voorzien van een open haard (cassette) waar het gezellig vertoeven is in de winter. De openhaard werd mooi afgewerkt met natuursteen en een ingemaakte televisiekast. Het eerste verdiep werd er een volledig vernieuwd terras geplaatst in blauwsteen. Er is een buitentrap voorzien om eveneens de tuin te bereiken. De ingesloten gezellige tuin is volledig zongericht en geniet van voldoende privacy. Het tweede verdiep beschikt over drie ruime slaapkamers telkens voorzien van een kwalitatieve laminaat. Het pronkstuk van de woning is zeker en vast de volledig vernieuwde wellnessbadkamer! Deze werd zeer smaakvol en met uiterst luxueuze materialen afgewerkt. Zo is er een inloopdouche aanwezig met regensproeier. Verder is er hangtoilet voorzien en twee moderne lavabo's met meubel. Als laatste te vermelden is er een ruime zolder aanwezig die zich over de ganse woning strekt.

Prijs/kwaliteit zeer interessant. Uiterst ruime gezinswoning. Laat u verleiden door dit eigendom en vraag snel een bezoek ter plaatse aan!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht