Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Uiterst goed onderhouden woonappartement (bewoonbare opp.:103 m²) prima gelegen in het stadscentrum van Oostende. Deze woongelegenheid kan door zijn uitermate goede ligging dienst doen als tweede verblijf of als uw volgend vast stekje! Zowel het winkelcentrum is zeer dichtbij als de Albert I Promenade. De Visserskaai bevindt zich om de hoek.

Het appartement bestaat uit een royale inkomhal voorzien van een afzonderlijk en uiterst ruim gastentoilet met afzonderlijke wastafel. Gezellige woonkamer afgewerkt met een vernieuwde en zeer onderhoudsvriendelijke linoleum. Onlangs werd al het raamwerk in het appartement vernieuwd (muggenramen tevens aanwezig). Balkon vooraan toegankelijk via de woonkamer. Afzonderlijke basiskeuken aanwezig voorzien van een fornuis, dampkap en dubbele spoelbak. Voldoende brede keuken. Ingemaakte kasten voorzien in een tussenhal. Via de nachthal bereik je de grote badkamer voorzien van een ligbad, toilet en een vernieuwde wastafel met spiegelkast. Doordat de badkamer voldoende ruim is, is er nog mogelijkheid om een wasmachine en een droogkast te plaatsen.Twee uiterst ruime slaapkamers (één van maar liefst 17m²) waarvan één uitgeeft op het zonnige terras achteraan. In de slaapvertrekken zijn er telkens mooie grote ingemaakte kasten voorzien.

De residentie zelf bevindt zich tevens in een onberispelijke staat, zo werd recentelijk er nog een gevelrenovatie uitgevoerd, balustraden vernieuwd, is de lift conform en is de verwarming hernieuwd. Nette indruk als u het gebouw betreedt. Privatieve kelderberging aanwezig.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht