Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Luxe gerenoveerd en uiterst kwalitatief afgewerkt 2-slaapkamerappartement, gelegen om de hoek van het beste stuk Zeedijk van de Albert 1 Promenade te Oostende! Perfecte locatie om uw ideale vakantie aan zee door te brengen! Tevens is het pand zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Het appartement werd reeds volledig gerenoveerd en heeft intussen een uitstekende EPC-score. De opleveringsdatum van de finale afwerking is voorzien midden januari 2017. De woonkamer geniet van een kwaliteitsvolle parket die zich over het ganse appartement uitstrekt. Luxe open maatkeuken voorzien van Siemens toestellen (combi-oven, keramische kookplaat, dampkap, koelkast met diepvriesvakje). Ingemaakte kasten met voldoende pottenlades zijn aanwezig. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een inpandig terras waar u verschillende zaken kwijt kan. De inkomhal en nachthal werden uiterst optimaal ingedeeld: zo werd er een mooie ingemaakte maatkast (fineereik) voorzien die als vestiaire gebruikt kan worden. De luxe badkamer is betegeld tot aan het plafond met een prachtige, moderne faience. Inloopdouche voorzien in dezelfde materialen. Handdoekdroger aanwezig. 2 slaapkamers in parket achteraan uitgevende op een terras met recente balustrade. De masterbedroom is voorzien van een grote ingemaakte maatkast (tevens met fineereik). De ramen werden doorheen het volledige appartement vernieuwd in PVC ramen met super-isolerende beglazing. Foto's zijn voorbeelden van hoe de afwerking eruit zal zien. Er wordt een postinterventiedossier en conforme keuring van elektriciteit afgeleverd.

Het appartement bevindt zich in een kleine residentie die zich in een heel goede staat bevindt. Recentelijk werd de voorgevel volledig vernieuwd, daarnaast wordt de lift nog vernieuwd op kosten van de verkoper. Privatieve kelderberging aanwezig.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht