Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Geriefelijk 2-slaapkamerappartement gelegen op de zevende verdieping met uitmuntende ligging en zicht op het Casino Kursaal. Zeer centraal gelegen in de nabijheid van de dijk, Marie-Joséplein en het oude stadscentrum van Oostende. Tevens goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Ideaal als een tweede verblijf!

Dit tweeslaapkamerappartement (bewoonbare oppervlakte: 71m²) gelegen op de zevende verdieping werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Er werd een open en volledig geïnstalleerde keuken geplaatst. De vernufte keuken werd voorzien van een gasvuur, combi-oven, vaatwas, dampkap en spoelbak.. Er werden voldoende ingemaakte kasten voorzien. Kwalitatieve en uiterst onderhoudsvriendelijke keuken. De leefruimte werd afgewerkt met een mooie, afgewerkte laminaat. Het PVC raamwerk vooraan de leefruimte kan volledig opengezet worden, waardoor het terras aan de voorkant volledig geoptimaliseerd wordt. Badkamer voorzien met een stortbad met regendouche, wastafel met spiegel en hangtoilet. 2 Ruime slaapkamers achteraan uitgevende op een terras. Een van de kamers is volledig voorzien van ingemaakte kasten (vernieuwde boiler).

Het gebouw werd voorzien van een vernieuwde inkomhal, lift conform nieuwe wetgeving en een vernieuwde gemeenschappelijke verwarming. Privatieve kelder berging. Prijs/kwaliteit uitstekende zaak! Gevelrenovatie (achteraan) wordt nog uitgevoerd en wordt betaald door de verkopers. Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht