Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Dit appartement is gelegen in de klasseresidentie 'Paul Felix' te Oostende. Prachtig gesitueerd langsheen de brede heraangelegde Koningsstraat en op enkele voetstappen van de Albert I - Promenade en de Noordzee. Deze prestigieuze ligging biedt u de ideale uitvalsbasis aan zee dichtbij alle winkels, restaurants en openbaar vervoer. Kortom, alles bij de deur en op wandelafstand.

Het is een realisatie van ons totaalrenovatieconcept: hedendaags en luxueus wooncomfort gecombineerd met de meest moderne technieken op toplocaties. Het appartement werd volledig gestript en professioneel vernieuwd met duurzame materialen, inclusief alle technieken (verwarming, elektriciteit, sanitair, afvoeren etc..) . Het appartement omvat een inkomhal met grote ingemaakte vestiaire en videoparlofonie (Btcino). De lichtrijke woonkamer van bijna 8 meter breed en afgewerkt in naturel eiken parket geniet door zijn prima oriëntatie van veel natuurlijk lichtinval wat zorgt voor een unieke woonbeleving. De open luxueuze maatkeuken met kookeiland is doordacht geconcipieerd en voorziet in alle kookcomfort, veel bergruimte en een tijdloos geheel. Geselecteerde inbouwtoestellen van topmerken Siemens (multifunctionele oven, aparte microwave, keramische kookvlak, vaatwas) en AEG (dampkap en koelkast) aangevuld met onderbouw Smeg spoelbak en designkraan. De keuken werd luxueus en fijn afgewerkt met een gepolijst Carrara-marmer werkvlak.

Via de hal bereiken we een apart toilet met handwasbakje, spotverlichting en automatische afzuiging, een ruime voorraadberging met tevens aansluiting voor wasmachine en plaats voor een condensdroger. Alle technieken zoals de nieuwe condensatieketel, de zekeringskast en haar multimedia-aansluitingen zijn weggewerkt in ingemaakte kasten zodat de berging vrij blijft voor gebruik.

De designbadkamer bestaat uit een maatmeubel met dubbele lavabo op een Carrara-marmer blad met daaronder 4 handige schuiven. Het geheel wordt afgewerkt met een brede randloze spiegel. Een heerlijk ruime inloopdouche met helder glasscherm, Fonte Paffoni Rainshower, handsproeier en inbouwthermostaat met iBox voor afstands-bediening. Strakke handkoekdroger en verwarming werd geplaatst. Afwerking met inbouwspots, automatische afzuiging en luxe wandtegels.

Achteraan bevinden zich twee ruime en rustige slaapkamers telkens met mogelijkheid tot het plaatsen van een volwaardig dubbel bed. Beide slaapkamers beschikken over voldoende stopcontacten, schakelaars en multimediavoorzieningen op kijkhoogte. De master bedroom werd ingericht met een grote ingemaakte kast, verticale radiator en geeft uit op een mooi open terras met extra bergkast.

Verwarming en warm water worden geproduceerd door een nieuwe Vaillant condensatieketel en Honeywell Round Connected thermostaat. Deze programmeerbare thermostaat is zowel ter plaatse als met een smartphone-app vanop afstand te bedienen. Mooie radiatoren met vlakke frontplaat zijn van het merk Radson, niet-zichtbare middenaansluiting uit de muur. Zeer goede EPC score!

Grote kelderberging (7.23m²) inbegrepen. Verzorgde klasseresidentie op een topligging met inkomhal in natuursteen, videoparlofonie en een nieuwe lift. Fietsenberging op het gelijkvloers. Autostandplaats in de onmiddellijke omgeving te huur of te koop op aanvraag.

Bekijk ook de technische informatie te downloaden onder 'Downloads'! Wenst u dit appartement te bezoeken? Aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak ter plaatse.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht