Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Gerenoveerd 2-slaapkamerappartement op een boogscheut van het strand, shopping en de Alfons Pieterslaan. Centraal gelegen nabij het stadscentrum van Oostende. Zeer goede bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Knap renovatieproject bestaande uit een brede inkomhal waar er mogelijkheid is tot het plaatsen van een mooie, grote vestiaire kast. Aangename en gezellige woonkamer met een mooi bewaarde & opnieuw verniste parketvloer. Terras aan de voorzijde, bereikbaar via de grote schuiframen. Open leefkeuken met granieten werkblad. Keramische kookplaat, oven & dampkap aanwezig. 2 slaapkamers waarvan één grote & een tweede iets kleiner. Voorzieningen aanwezig voor internet & digitale televisie. Ruime en volledig vernieuwde badkamer met ligbad en douchestang, lavabomeubel met nette spiegelkast. Nette & gemakkelijk te onderhouden faiences. Apart toilet aanwezig. Prijs/kwaliteit zeer interessant!

In de residentie werden de liften reeds hernieuwd & het verwarmingstoestel. Zeer gebruiksvriendelijke residentie met een gemakkelijk toegankelijke fietsenberging & gemeenschappelijk vuilnislokaal. Privatieve kelderberging aanwezig.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht