Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

3-slaapkamerappartement met uitmuntende ligging nabij de Visserskaai, het station & de grote winkelstraten van Oostende! De bereikbaarheid met openbaar vervoer is absoluut één van de grote troeven (in de nabijheid van trein, bus & tram).

Het appartement (112m²) zelf werd steeds goed onderhouden maar vraagt toch wat opfrissing. Leefruimte bevindt zich vooraan en geniet van een mooi, zijdelings zicht op de Visserskaai. De leefruimte werd afgewerkt met een kwalitatief laminaat. Keuken in witte laminaat voorzien met dampkap. Er zijn drie ruime slaapkamers aanwezig die allemaal toegang verlenen tot het gigantisch zonneterras die volledig ontsloten is. Grote badkamer aanwezig met dubbele lavabo's & mooi afgewerkt meubel. Ligbad met douchemogelijkheid. Het terras achteraan is uiterst ruim (25m²) en bevindt zich aan de volledige zonnekant, en kan volledig benut worden. Aansluitend aan het appartement bevindt zich tevens een ruime, privatieve berging . Uitstekende EPC-score!

Nette & kleine residentie voorzien van een lift. Het gemeenschappelijk dak wordt nog volledig geïsoleerd! Verwarming gemeenschappelijk op basis van stookolie.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht