Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Te renoveren 4 slaapkamerappartement met zeer veel potentieel op een uiterst goede ligging aan het station & in de nabijheid van winkelstraten, restaurantjes (Visserskaai) & het strand.

Dit 4 slaapkamerappartement bestaat uit een gigantisch ruime woonkamer van 67 m² en beschikt over een bevloering in parket en tevens met een prachtig open zicht op het station! De leefruimte werd gezellig ingekleed door de aanwezigheid van mooie ingemaakte & duurzame kasten & tevens een open haard. Ruime keuken aanwezig met zeer veel ingemaakte kasten. 4 ruime slaapkamers achteraan die uitgeven op het zonnig terras. Badkamer aanwezig met ligbad & toegang tot één van de achterste slaapkamers. Aparte technische ruimte voorzien die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Imposante inkomhal met duurzame marmeren vloer. Uiterste zeldzaam aanbod! Vraag snel uw vrijblijvend bezoek aan!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht