Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Uniek gelegen 2-slaapkamerappartement met prachtig open zich op het Leopold Park. Zeer centraal gelegen nabij de Leopold II laan, het casino, het strand & het winkelcentrum van Oostende. Tevens zeer gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer.

Uiterst goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers met een bewoonbaar oppervlakte van 86 m² & met een imposante inkomhal! Deze laatste wordt afgesloten van de woonkamer via een mooi op maat gemaakte glazen deur. De leefruimte geniet van een prachtig open & groen zicht op het Leopold park! Het raamwerk werd overal volledig vernieuwd & is voorzien in PVC. Chauffages werden eveneens vernieuwd! De woonkamer geniet van een parketten vloer. Aansluitend bevindt zich de afgesloten keuken die volledig ingericht werd met toestellen. Aan de voorkant bevindt zich een gezellig terrasje met prachtig parkzicht. Berging aansluitend aan de keuken voorzien. Apart toilet aanwezig. De badkamer is eveneens te bereiken via de inkomhal en bestaat uit een ligbad, een wastafel & een aansluiting voor wasmachine. Achteraan het appartement bevinden zich 2 slaapkamers die beiden toegang verlenen tot het zonnig terras achteraan. Het terras achteraan beschikt tevens over een open zicht & is het rustig vertoeven. Veiligheidsdeur & Palletkachel aanwezig!

Deze kleine residentie beschikt telkens over één appartement per niveau. Er zijn 2 privatieve kelders voorzien waarvan één uiterst ruim (ca. 15m²). Vraag snel uw bezoek ter plaatse aan.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht