Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Goed onderhouden 3 slaapkamerappartement met zeer goede ligging nabij de Albert I Promenade, het paard, koninklijke villa, openbaar vervoer & shopping.

Op te frissen doch steeds goed onderhouden ruim woonappartement (107m²) bestaande uit een royale inkomhal met een ingemaakte vestiaire kast. Uiterst ruim & lichtrijke woonkamer met zeer veel potentieel. Aparte grote keuken met mogelijkheid om een keukentafel te plaatsen. Het raamwerk vooraan werd reeds volledig gerenoveerd en is voorzien in PVC met draai-kip-mogelijkheden. Aansluitend aan de keuken is er een berging voorzien die als voorraadruimte kan dienen. Verderop bevindt zich een gastentoilet met aansluitend ingemaakte kasten om verder te stockeren. Ruime nachthall die toegang verleent tot de 3 slaapkamers achteraan, een extra bergruimte & de gerenoveerde badkamer voorzien van een ligbad, stortbad & spiegelkast. De drie slaapkamers achteraan beschikken allemaal over een kwalitatief parket. Zonnig terras achteraan zonder inkijk achteraan.

De residentie zelf beschikt over een gemeenschappelijk fietsenlokaal. Er is tevens een privatieve kelderberging voorzien bij het appartement zelf. Vraag snel uw vrijblijvend bezoek aan!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht