Helaas, dit project is uitverkocht!

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Wonen in een authentiek herenhuis, maar met alle comfort en volgens de nieuwste normen. In de nabijheid van het bruisende stadscentrum van Oostende en vlakbij het prachtige groen van het Maria Hendrikapark bevindt zich een uniek herontwikkelingsproject.

Welkom in Villa Cézanne.

De buurt is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die rustig wil wonen, maar tegelijk ook deel wil uitmaken van het stadsleven van Oostende. Enerzijds heb je de rust van het groene Maria Hendrikapark en de stadsrand, anderzijds zit je op slechts enkele minuten wandelen van de winkelstraten en het centrum, supermarkt en het station. Een wandeling tussen het groen of toch liever langs het water en de bekende Mercator? De mooie wijk heeft voor elk wat wils!

Het project bestaat uit vijf hoogwaardig afgewerkte appartementen. Door het gebruik van premium materialen streefden we in Villa Cézanne naar een afwerkingsgraad die opmerkelijk uitsteekt boven een klassiek nieuwbouwbouwproject. De 3D beelden geven een juiste weergave van de voorziene afwerking. Op de gelijkvloerse verdieping is een ruime fietsenberging en zijn er twee individuele bergingen voor de appartementen. Op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens twee ruime woonappartementen met terras en twee rustige slaapkamers. Een subliem penthouse op de derde verdieping geniet van drie zonnige terrassen en drie slaapkamers. Alle appartementen hebben lichtrijke leefruimtes met hoge plafonds die een uniek ruimtegevoel creëren. De maatkeukens en badkamers zijn luxueus afgewerkt in Porcelanosa Xtone Calacatta Green, Oro of Alpi Verdi. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 89,10m² tot en met 134,00m² + terrassen.

Momenteel in afwerkingsfase, afwerking Q1 2023.

Wil je meer ontdekken over dit project? Lees het hele verhaal in de brochure en maak een afspraak ter plaatse!

Ontvang je graag een gratis brochure? Vraag een exemplaar aan via onze projectsite www.corbeau.be/villacezanne of per mail info@actavastgoed.be. Bel 059 80 00 04 en maak een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor. Wees er snel bij, slechts 5 appartementen beschikbaar!

Wat zijn jouw voorkeuren?

Panden onder dit project

Aantal slaapkamers

/

Op verdieping

/
Type Ref. Opp. Terras Slpk. Verd. Prijs
Geen resultaten
Appartement VC0102 118 m² 8 m² 2 1 Verkocht
Appartement VC0202 112 m² 4 m² 2 2 Verkocht
Appartement VC0301 134 m² 18 m² 3 3 Verkocht
Appartement VC0101 98 m² 8 m² 2 1 Verkocht
Oostende
Graaf de Smet de Naeyerlaan 38

Uitverkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Oostende
Graaf de Smet de Naeyerlaan 38

Uitverkocht