VACATURE: Versterk jij ons team als commercieel talent / erkend vastgoedmakelaar?

Ben jij een commercieel talent of een erkend vastgoedmakelaar met een hart voor de vastgoedsector? Heb je al relevante ervaring en kijk je uit naar een nieuwe stap? Iemand die niet alleen op zoek is naar een job, maar ook naar een échte uitdaging? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou. 

Als commercieel medewerker of erkend vastgoedmakelaar word je een essentieel onderdeel van ons dynamisch team. Dagelijks zet je jouw expertise in om onze klanten te begeleiden en te adviseren bij één van de belangrijkste stappen in hun leven: het kopen of verkopen van een appartement of woning. Natuurlijk kan je rekenen op coaching en krijg je begeleiding van ons team, op vlak van sales & inkoop tot en met de juridische opstart en afhandeling van verkoopdossiers.

Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en de verkoop van de vastgoedportefeuille. Naast het opvolgen van onze schattingsaanvragen ben je ook gedreven in het doelgericht prospecteren en opvolgen in jouw eigen regio! 

Naast een sterke focus op herverkoop hebben we ook aantrekkelijke nieuwbouwprojecten in portefeuille waarvoor we de verkoop en marketing op een innovatieve manier realiseren.

Een aantrekkelijke verloning? Dat spreekt voor zich. Iemand met jouw kwaliteiten verdient het beste van de markt. Of je nu bij ons aan de slag gaat als bediende of op zelfstandige basis; we bieden je een aantrekkelijk verloningssysteem aangevuld met commissies en mooi extralegale voordelen.

Interesse of even (discreet) van gedachten wisselen? Stuur een mailtje naar nicolas@actavastgoed.be en we horen elkaar snel!

Download hieronder de volledige jobomschrijving.