VACATURE / CREATIEVE MARKETING WIZARD

WE ZIJN OP ZOEK NAAR EEN CREATIEVE MARKETING WIZARD. JOIN OUR TEAM!

Je bent een creatieveling die een passie heeft voor marketing en sociale media. Facebook en  Instagram, blogs en vlogs, SEA en SEO hebben voor jou weinig geheimen. Je spot de nieuwste trends en ziet meteen de mogelijkheden. Je hebt een passie voor de vastgoedmarkt en het spreekt je aan om je hierop te focussen. Je vind het heerlijk om in de markt te neuzen naar de meest innovatieve en frisse marketingacties die succesvol zijn of kunnen zijn. Het brengt je op ideeën om een nieuwe visueel aantrekkelijke campagne te lanceren. Je hebt de skills en commercieel inzicht om dit, samen met ons sales team, uit te werken. Natuurlijk ben je kritisch en benieuwd naar de resultaten en opvolging.  Je wordt happy van tevreden klanten, vind-ik-leuks, mensen bij elkaar brengen en meewerken aan hun woondromen.  Het is je doelstelling om samen met ons team te groeien en onze verkoop en projecten mee vorm te geven.

Ontwerpen en vormgeving zit in je DNA.  Van Photoshop tot Indesign, van fotografie tot video, van opmaak tot het schrijven van sprekende teksten of grappige oneliners, van ‘the big picture’ tot een leuk detail.  Je bent creatief bij het vormgeven van advertenties en posts en denkt mee naar leuke manieren om ons doelpubliek aan te spreken.  Voor het bereiken van je doelen ben je organisatorisch en communicatief sterk.

Je bent grafisch vormgever met een passie voor marketing of een creatieve marketeer/communicatiemanager met computer skills. Een bachelor diploma en ervaring zijn een plus maar geen must.

Meer weten? Klik hieronder voor de volledige vacature!

 

Download de vacature hier!

Onze laatste nieuwtjes weten?

Wil je graag alles weten over onze panden en projecten, het kantoor, de laatste nieuwtjes, onze acties en zoveel meer? Deze pagina wordt occasioneel bijgewerkt, like en volg ons dus snel op onze actieve sociale media kanalen!

De prachtige beelden van onze kust krijg je er gratis bij :-) !

https://www.facebook.com/actavastgoed/
https://www.instagram.com/actavastgoed
https://vimeo.com/user33260563
https://www.linkedin.com/company/9240675

Alle info over de bouwprojecten van ons zusterbedrijf Corbeau Vastgoedontwikkeling zijn steeds te volgen via:
https://www.facebook.com/corbeauvastgoed
https://www.instagram.com/corbeau_vastgoedontwikkeling/

Tot binnenkort!
 

Project Duinen Oostende / Lancering verkoop

START VERKOOP EERSTE FASE
12/12/2017

In het voorjaar van 2017 werd aangekondigd dat Corbeau Vastgoedontwikkeling (corbeau.be), een zusterbedrijf van Acta Vastgoed, samen met haar vennoten de verkaveling gelegen in de nabijheid van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk in Mariakerke/Oostende kocht. In deze unieke omgeving zullen 87 woningen worden gerealiseerd tegen betaalbare prijzen. Ook werd een bijkomende zone voor de  ontwikkeling van een 55-tal appartementen aangekocht. 

Ondertussen werden de voorbereidende grondwerken en infrastructuurwerken op de site aangevat en krijgt het woningbouwproject duidelijk vorm. In een eerste fase, op zones L en B van het project, worden 21 grondgebonden sleutel-op-de-deur luxewoningen gebouwd. De afwerking van alle woningen is te personaliseren op maat van elke koper op basis van een helder verkooplastenboek en onze klantenbegeleiding.

We organiseerden voor de ingeschreven kandidaten op 25 november een succesvol Presale Event waarbij reeds zes woningen werden verkocht aan de eerste gelukkige kopers!

OVER HET PROJECT

Deze nieuwe residentiële buurt wordt gebouwd in duinensfeer en is beschut gelegen net achter een ongerepte duinengordel en omgeven door natuur. Het wooncomfort en rust van zee en natuur worden zonder compromis gecombineerd met de nabijheid van alles wat Mariakerke en Oostende als stad te bieden hebben. Dát is onovertroffen wonen. Deze nieuwe autoluwe wijk zonder doorgaand verkeer werd doordacht en met bijzondere aandacht voor omgeving, toegankelijkheid en veiligheid vorm gegeven. 

MEER INFO

Op heden starten we met de verkoop van fase 1. Wees er snel bij en ontdek dit beeldbepalend woningproject op duinenoostende.be of contacteer ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak en meer uitleg. 059 80 00 04 / info@actavastgoed.be / www.actavastgoed.be.
 

Interview over Oostendse vastgoedmarkt 2017

In het nieuwe nummer van het Logic Immo Magazine (editie september 2017) werden Nicolas van Ravels (Acta Vastgoed) en twee gewaardeerde collega's geïnterviewd over de stad Oostende, de lokale vastgoedmarkt en de huidige trends, troeven en ontwikkelingen op vastgoedvlak. Oostende is een volwassen en investeringswaardige vastgoedmarkt met opwaarts potentieel!

Benieuwd? Lees het volledige interview via onze Issuu account!

Investeren in vastgoed? Uw woning of appartement verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
 

Opendeurweekend Parkresidenties Bootsman

U droomt van een nieuw woonappartement in het hartje van Oostende? In het centrum, dichtbij winkels en zeedijk maar toch in alle rust?

Kom tijdens ons opendeurweekend op zaterdag 12 en zondag 13 augustus tussen 13h en 17h het project Parkresidenties Bootsman ontdekken in een ontspannen sfeer. Vraag naar Steven, Andy of Leen en er is de mogelijkheid tot het vrijblijvend bezoeken van het modelappartement en het bekomen van een gratis informatiepakket!

De tweede fase van dit beeldbepalend topproject in Oostende, die 54 appartementen met garages en bergingen omvat, werd succesvol gelanceerd met maar liefst 18 verkochte appartementen op plan! Wees er dus snel bij!

Nu al meer info of liever toch een afspraak? Neem vrijblijvend contact op met ons via 059 80 00 04, info@actavastgoed.be of www.actavastgoed.be

Woningprijzen gaan in België opnieuw sneller stijgen

DE TIJD / Woningprijzen gaan in België opnieuw sneller stijgen

"De stijging van de prijs van woningen in België versnelt tot 4 procent in 2017 en 3,5% in 2018."

Goed nieuws voor de vastgoedmarkt, eigenaars en investeerders in vastgoed. Profiteer van de lage rentes en investeer in waardevast onroerend goed. Vraag naar onze interessante investeringspanden!

"Het lijkt erop dat Belgisch woningvastgoed zijn reputatie waardevast te zijn de komende jaren zal bevestigen".

Lees het volledige artikel via onze Issuu pagina!

Project Duinen Oostende / Coming Soon

87 NIEUWE GEZINSWONINGEN IN MARIAKERKE-OOSTENDE
Persbericht 28/03/2017
duinenoostende.be

Corbeau Vastgoedontwikkeling (corbeau.be), een zusterbedrijf van Acta Vastgoed uit Oostende, kocht samen met haar vennoten de verkaveling gelegen in de nabijheid van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk in Mariakerke/Oostende. In deze unieke omgeving zullen 87 ééngezinswoningen worden gerealiseerd tegen betaalbare prijzen. Ook een bijkomende zone voor de toekomstige ontwikkeling van een 55-tal appartementen werd aangekocht.

Het project is gesitueerd tussen de Nieuwpoortsesteenweg en Emiel De Smitlaan richting Duinenstraat in Mariakerke - Oostende. Eind 2015 werd met de  defnitieve verkavelingsvergunning het startschot gegeven voor de verdere uitwerking van het project. Deze idyllische plek, in de omgeving van het gekende ‘Duinenkerkje’, wordt ontwikkeld met respect voor zijn omgeving en aandacht voor de omliggende natuur en bestaande bebouwing.

BETAALBARE ARCHITECTUUR OP EEN UNIEKE LOCATIE
“We zijn bijzonder verheugd met de aankoop van de voormalige ‘verkaveling Coppin’. De locatie van de site is uniek voor zijn toekomstige bewoners. Er zijn open zichten op het natuurgebied, de beschermde duinengordel en het mooie Duinenkerkje. In overleg met de Stad Oostende en het architectenbureau A1 Planning wordt gewerkt aan een verdere goede integratie van de verkaveling in zijn omgeving en vice versa. Hierdoor zullen niet alleen de bewoners maar ook wandelaars in de toekomst hier kunnen genieten. Daarnaast staat bij de uitwerking van het project een bijzondere aandacht voor kwalitatief gezinswonen centraal. Oostende heeft nood aan betaalbare woningen voor gezinnen, wij combineren op deze unieke plek doordachte woonkwaliteit met aantrekkelijke architectuur.”
- Projectontwikkelaar Nicolas van Ravels

SNELLE START IN APRIL/MEI
De infrastructuurwerken, zoals de aanleg van de nieuwe wegenis en nutsvoorzieningen, werden aangevat in de loop van de maand mei van dit jaar. De verkoop en bouw van de woningen zelf wordt gefaseerd uitgevoerd. In een eerste fase zal de voorverkoop van 21 woningen worden gelanceerd.

TYPES WONINGEN
De gevelbreedtes van de verschillende percelen en woningen zullen variëren van 6 tot 8,6 meter. Zo ontstaan twee woontypes, passend voor elke type koper, gezin, bewoner of investeerder. Elke woning is, zowel in gesloten als half-open bebouwing, energiezuinig en kan op maat van de klant afgewerkt worden op basis van een helder lastenboek en onze klantenbegeleiding. Afhankelijk van het type woning wordt deze uitgerust met garage of carport. Alle woonkamers en tuinen zijn steeds optimaal zuidwest georiënteerd. Bij de uitwerking en inplanting wordt extra aandacht besteed aan het parkeercomfort van de bewoners.

VOORVERKOOP / PRESALE
Wil je voor de lancering op de hoogte worden gehouden van onze Presale? Vul dan het contactformulier in via duinenoostende.be en ontdek als eerste uw nieuwe woning! De lancering van de voorverkoop wordt verwacht in einde september 2017. Natuurlijk kan u steeds contact nemen met ons kantoor voor meer informatie.

OVER CORBEAU VASTGOEDONTWIKKELING
Corbeau vastgoedontwikkeling werd opgericht in 2012 als zusterbedrijf van Acta Vastgoed en is actief in projectontwikkeling en coördinatie van nieuwbouw -en
totaalrenovatieprojecten in eigen beheer of in samenwerking met externe partijen. Diverse projecten in Oostende en Middelkerke gaande van appartementen, woningen en meersgezinswoningen werden succesvol gerealiseerd. Meer info op www.corbeau.be

OVER ACTA VASTGOED
Acta Vastgoed is een gedreven vastgoedkantoor in het hart van Oostende die werd opgericht door erkend vastgoedmakelaar Nicolas van Ravels in 2008. Ondertussen telt het ervaren team vier vastgoed-bemiddelaars die uw woon -en tweede verblijfsdromen helpen realiseren. Met zin voor professionaliteit en passie voor het vak groeide Acta Vastgoed uit tot één van de toonaangevende kantoren in de regio met circa 120 verkooptransacties per jaar.

ONTDEK ONZE NIEUWE VACATURE

COMMERCIEEL MEDEWERKER / VASTGOEDMAKELAAR (m/v)
 
Jobomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en inkoop van woonvastgoed in de brede regio in en rond de Oostende.
Je bent commercieel aangelegd, joviaal, perfectionist en begrijpt de vastgoedmarkt het algemeen. Je hebt een winnaarsmentaliteit en bent gedreven om mee te werken aan de uitbouw en groei van het kantoor door middel van het uitbreiden van de portefeuille en de verkoop van woonvastgoed. Je bent verantwoordelijk voor het verkoopproces van A tot Z in een bepaalde regio, gaande van de prospectiefase tot en met de ondertekening van de verkoopovereenkomst. De verkoop van nieuwbouwprojecten wordt aangepakt in teamverband. Op deze manier heb je zelf de meeste voldoening bij elke gerealiseerde transactie.

Wij bieden een job aan in een jong, professioneel georganiseerd en ambitieus kantoor. Persoonlijke training en coaching tijdens de job aangevuld met externe opleidingen zijn een onderdeel van onze manier van werken en je eigen ontplooiing. Aantrekkelijke en resultaatgerichte voorwaarden in bediendenstatuut of als zelfstandige. Ook een bedrijfswagen, tankkaart en gsm-abonnement behoren tot de mogelijkheden.
 
Jouw Profiel
- Joviale teamspeler met een winnaarsmentaliteit
- Sterke interesse in de vastgoedmarkt, kennis en ervaring zijn een pluspunt
- Je hebt bij voorkeur een hoger diploma in vastgoed, marketing, communicatie, handelswetenschappen, economie of recht
- Je gaat graag om met mensen op een joviale en professionele manier
- Je gaat nauwgezet om met taken en bent gedreven voor een succesvolle afronding
- Je bent een proactieve teamspeler in een dynamische omgeving
- Je hebt goede organisatorische vaardigheden en weet je prioriteiten te stellen
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling
- Taalvaardig in het Nederlands en het Frans
- Vlotte computervaardigheden
- Rijbewijs
 
Denk je dat zo’n aanpak en omgeving bij je past? Heb je een passie voor vastgoed? Kom gerust eens met ons praten, we maken graag kennis met je. Discretie indien gewenst.
Stuur een mail met uw cv en naar nvr@actavastgoed.be

Ontdek de vacature in PDF via Issuu of hier in PDF versie
 

Succesvolle verkoop in 2016

In 2016 verkochten we maar liefst 116 woningen en appartement in de regio Oostende-Middelkerke-Bredene! Wij zijn trots op dit resultaat en danken alle kopers en verkopers voor het vertrouwen in de dienstverlening in ons kantoor! Door onze gedreven inzet en innovatieve verkoopaanpak verstevigen we onze plaats als één van de toonaangevende kantoren in de omgeving. 

U overweegt uw woning of appartement te koop te stellen? Vraag onze gratis verkoop -en prijsanalyse. Een gratis schatting is één ding, een juiste verkoopanalyse en tips om uw woning op een goede manier in de markt te zetten zijn essentieel. Elk pand verdient immers een innovatieve aanpak!

Benieuwd? Graag meer weten? Contacteer ons vrijblijvend op 059 80 00 04 of info@actavastgoed.be

Winnaar Certified Partner Award Immoweb

Ons kantoor won voor het tweede jaar op rij de award 'Certified Partner' van Immoweb als één van de weinige kantoren in Vlaanderen!

Dit is goed nieuws voor zowel onze opdrachtgevers en kopers. Door het gebruik van professionele foto's, goede beschrijvende teksten en complete gegevens over alle aspecten van elk pand behalen onze panden op Immoweb een opmerkelijk hogere ADSCORE. Hierdoor worden onze advertenties beter gevonden. Dit is zowel een goede zaak voor mensen die hun onroerend goed bij ons te koop stelden als potentiële kopers die ons aanbod gemakkelijker terugvinden.

U wenst uw onroerend goed te verkopen? Vraag uw gratis waardebepaling en advies op info@actavastgoed.be of 059 80 00 04.

OPENDEURWEEKEND PARKRESIDENTIE BOOTSMAN

Op zaterdag 9 en zondag 10 april is er opendeurweekend op de werf van Parkresidentie Bootsman.

U bent welkom van 10h tot 17h om het nieuwe modelappartement te bezoeken en het project te ontdekken.

Nu reeds meer info of een infopakket thuis? Klik dan hier!

 

Lancering nieuwbouwproject Pierre te Oostende

Betaalbare luxe nieuwbouw met zeezichten!
 
We stellen u met enige fierheid ons nieuwste gebouw voor, Residentie Pierre. De ligging werd met zorg uitgekozen en is op enkele passen van de zeedijk en het strand. De gevel, indeling en keuze der materialen van het gebouw is het resultaat van een samenwerking tussen de architect en ons bouwteam. Het stijgt uit boven de hedendaagse architectuur door een samenspel van strakke lijnen en het gebruik van natuurmaterialen. Dit alles met het oog op ruimtelijkheid en leefcomfort.

Residentie Pierre is gelegen op de hoek van de Troonstraat en de Aartshertogstraat, uitkijkend over de Troonstraat op het meest centrale deel van de Zeedijk. Mariakerke, deelgemeente van Oostende, is steeds de familietrekpleister bij uitstek geweest aan de Middenkust. De voordelen van een stad met de charme van een kleinschalige badplaats. Strand en zeedijk binnen handbereik en talloze winkels, restaurants en een supermarkt in de onmiddellijke omgeving.

De volledige buurt, in de rechthoek Zeedijk – Northlaan – Nieuwpoortsesteenweg en Aartshertogstraat bruist het van de activiteit, winter en zomer. Dat Mariakerke naast een badplaats ook de woonplaats is van vele Oostendenaars en zogenaamde ‘aangespoelden’ is niet toevalig. De deelgemeente heeft een zeer aangenaam leefklimaat en publiek.

Het gebouw bestaat uit een gelijkvloers niveau met daarboven vier volwaardige verdiepingen en een dakappartement. Het gelijkvloers herbergt een inrit met automatische sectionaalpoort uitgevend op drie garageboxen. Tevens is er een vuilnisberging, grote fietsenberging, ruime inkomhal en lift en een één slaapkamerappartement.

De verdiepingen één tot en met vier bestaan telkens uit twee grote twee-slaapkamerappartementen Met leefterrassen
aan voor- en achterzijde. Kroon op het gebouw is het lichtrijke dakappartement met leefterras en prachtige zichten. Alle appartement genieten van zeezichten en een open zicht langs en over de Troonstraat. Ook de terrassen aan de achterkant hebben geen directe inkijk. 

Typische voor deze residentie is dat alle appartementen ruim zijn opgevat, de oppervlaktes van de twee slaapkamerappartementen varieert van 102m² naar 108m². Het dakappartement heeft een bruto oppervlakte van 205,5m² en is daarmee de kroon op het gebouw. Tel daarbij demogelijkheid tot aankoop van een inpandige garagebox en het woonplaatje is compleet.

Vraag tevens een bezoek van ons modelappartement!
 
Ontdek hier het project. Liever een vrijblijvend gesprek of informatiepakket? Contacteer ons via 059 80 00 04 of info@actavastgoed.be

Opendeur en Testmoment garages Residentie Celine

Een autostandplaats kopen in de Koningsstraat, om de hoek van de Albert I - Promenade en het Casino? Voor uzelf of als renderende investering? Bij een aankoop alsinvestering wordt een huurgarantie van één jaar huur geleverd. (Aankoop voor 30/4/2016).

Kom op zaterdag 2 april tussen 10h en 12h de plaatsen vrijblijvend bezoeken en inrijden.

Residentie Céline, Koningsstraat 84 te Oostende. Een project van Bouwbedrijf Van Huele. Klik hier voor meer info.

 

Prettige paasvakantie!

We wensen iedereen een zonnige paasvakantie toe aan zee!

Ons kantoor is open zoals gewoonlijk.

Tevens zijn er volgende events georganiseerd:

- Op zaterdag 2 april van 10h tot 12h is er een opendeur en testmoment van de garages in Residentie Céline, Koningsstraat 84 te Oostende.
- Op zaterdag 9 en zondag 10 April telkens van 14h tot 17h is er het opendeurweekend van Parkresidentie Bootsman, Zinnialaan 1 te Oostende.

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor alle nieuws!

Interview Logic Immo Special Oostende

Op drie september 2015 verscheen in het nieuwe Logic Immo Magazine een special over de vastgoedmarkt in Oostende. In een panelgesprek werden enkele experts geïnterviewd waaronder onze zaakvoerder Nicolas van Ravels. Spring gerust binnen in ons kantoor voor een exemplaar!

Uw onroerend goed op een inventieve manier op de markt plaatsen? Vraag onze gratis waardebepaling en advies! 059 80 00 04  of info@actavastgoed.be.

Lees het artikel via onze Issuu account, klik hier!

Project Bootsman 50% verkocht!

De eerste fase van het project Bootsman gelegen langs het prachtige Maria Hendrikapark te Oostende is reeds voor 50% verkocht. Het is een werf in beweging: de ruwbouwwerken schieten zeer goed op. Op heden (21/08/2015) wordt gewerkt aan het optrekken van de steunmuren van de gelijkvloerse verdieping van gebouwen Villa Etesian en Villa Vendaval.

U zou ook graag wonen in dit unieke stadsvernieuwingsproject hartje Oostende? Klik hier om het project te ontdekken!

Liever een vrijblijvend informatiepakket ontvangen per post? Stuur ons een mailtje met uw gegevens op info@actavastgoed.be of bel ons op 059 80 00 04. Natuurlijk bent u ook steeds welkom bij ons op kantoor voor een gesprek betreffende het project.

Verkoop Q1/Q2 2015

In de eerste helft van 2015 zijn we trots te kunnen melden dat ons kantoor bemiddelde in de verkoop van 44 appartementen of woningen en wel 29 garageboxen en parkeerplaatsen. 

We bedanken al onze opdrachtgevers en kopers voor het vertrouwen in ons bedrijf. We bouwen dagelijks verder aan een prima dienstverlening!

Dit verkoopcijfer bevestigd onze aanwezigheid op de lokale markt (Oostende/Middelkerke/Bredene) als een performant kantoor die uw onroerend goed op een creatieve wijze in de markt plaatst.

Heeft U vragen over onroerend goed? U wenst een gratis vrijblijvende waardebepaling? Contacteer ons voor de optimale commercialisatie van uw eigendom! 059 80 00 04 of op info@actavastgoed.be

84% Ostend Parking Verkocht!

Enkele maanden geleden startten we met de verkoop van 61 parkeerplaatsen in het gebouw Ostend Parking, Langestraat 55 te Oostende. We verkochten in dit dossier reeds 51 parkeerplaatsen aan investeerders en investeerder-gebruikers op deze korte tijd!

Heeft u nog interesse in dit dossier? U zoekt een goede investering of enkele parkeerplaatsen voor uw bedrijf in de buurt? Nog 10 plaatsen beschikbaar! Minimumaankoop van twee parkeerplaatsen per koper.

Meer info of brochure downloaden? Klik hier of bel ons op 059 80 00 04

Interview 100% Hip Magazine

In de nieuwe lente-zomereditie van 100% Hip Magazine werd ons interview gepubliceerd met betrekking tot onze visie over vastgoed aan zee. Het wordt verspreid in de uitgebreide streek en ligt in quasi alle Oostendse hotelkamers, dienst toerisme en vele boetieks en winkels!

Lees het via onze Issuu account hier.

Wil u liever een volledig en gedrukt exemplaar? Spring gerust binnen bij ons op kantoor!


Prettig Paasfeest!

We wensen iedereen een gezellig en zonnig Paasfeest toe!

Ons kantoor is voor vanaf dinsdag 7 april terug beschikbaar!

Julie, Lieselot, Ulysses en Nicolas

Maart 2015: goede verkoop!

Acta Vastgoed verkocht voor u in maart 14 parkeerplaatsen, 8 appartementen en een woning! We verhuurden tevens 7 appartementen aan nieuwe huurders!

Bent u zelf van plan uw appartement of woning te verkopen?

Contacteer ons dan voor een gratis schatting! Happy to help!

059 80 00 04 of neem een kijkje op onze vernieuwe website 
www.actavastgoed.be

PRETTIG PAASWEEKEND!

Opendeurweekend Project Bootsman Oostende

Dit weekend opendeurweekend van het Project Bootsman aan de Zinnialaan te Oostende. Nog verschillende types (1-2-3 slaapkamers) ruime woonappartementen met grote leefterrassen te koop! Standplaatsen en garages in het gebouw. Lieselot en Ulysses informeren u ter plaatse over het project!

Liever een infopakket thuis opgestuurd? info@actvastgoed.be of 059 80 00 04.

Waar? Zinnialaan (thv ingang Maria Hendrikapark) op 21 en 22 maart telkens van 14h tot 17h. Tot dan!


http://www.actavastgoed.be/…/project-bootsman-ooste…/2439102

Interview Tips krant

Naar aanleiding van het Project Bootsman te Oostende werd een interview gepubliceerd met Nicolas van Ravels betreffende het project Bootsman en vastgoed in Oostende in het algemeen in Tips krant, speciale editie en verdeeld over de volledige kustlijn.

Wonen in het groene hart van onze badstad? Ruime appartementen met grote zuidgerichte leefterrassen?
Inpandige garages en berging? Fietsenstalling op het gelijkvloers? Zuinig in energieverbruik? 

Ontdek dan snel het Project Bootsman via onze website! Bij 'Downloads' kan u alle documenten, brochure, plannen en prijslijsten terugvinden.

http://www.actavastgoed.be/detail-project/project-bootsman-oostende/2439102

Nieuwigheden bij Acta Vastgoed

Allereerst wensen we u onze beste wensen over te maken voor het nieuwe jaar!

Elke dag werken we met een positieve spirit verder aan de uitbouw van onze professionele dienstverlening. Aan het begin van 2015 zijn we trots heel wat uitzonderlijke nieuwigheden voor te stellen die de verkoop en verhuur van uw pand zullen stimuleren:

NIEUWE WEBSITE
We lanceerden eerder deze week een volledige nieuwe website, deze is nu 100% responsive. Dit wil zeggen dat er een perfecte weergave wordt gegarandeerd op elk toestel. Van smartphone, tablet tot desktop wordt uw pand steeds perfect in beeld gebracht.

ONLINE BIEDING
Als enige in België krijgen kandidaat - kopers vanaf heden de mogelijkheid om rechtstreeks een bindende bieding te formuleren via de detailpagina van een pand rechtstreeks op onze website. Dit uniek systeem werkt drempelverlagend en is uiterst efficiënt.
 
AUTOMATISCH SMS SYSTEEM
Bij elk bezoek krijgt de kandidaat één uur op voorhand automatisch een SMS met een herinnering. Ook u als eigenaar-verkoper krijgt op hetzelfde ogenblik een sms-bericht met de melding dat een bezoek werd ingepland. Zo bent u steeds up-to-date van alle bezoeken!

EIGENAARSLOGIN
Via persoonlijke inloggegevens heeft u 24 op 7 toegang tot de status van uw dossier(s). Op deze manier kan u eenvoudig, wanneer het u zelf best past, online de door ons ondernomen acties opvolgen. Klik hiervoor op de knop 'Eigenaarslogin' bovenaan op deze website.

INTEGRATIE SOCIALE MEDIA 
Via ons nieuwe software platform worden alle panden op de beste tijdstippen (tussen 19h en 22h) automatisch gepubliceerd op Facebook en Twitter. Tevens is er een uitgewerkte aanbod-applicatie op onze Facebook pagina dat alle panden schitterend weergeeft. Alle gegenereerde leads worden opgenomen in onze database. Ga zeker een kijkje nemen op Facebook en 'Like' alvast onze pagina! Er worden regelmatig interessante artikels en weetjes over de vastgoedmarkt op gepubliceerd.

COMMUNICATIE EN LAY OUT
De communicatie met potentiële kandidaat-kopers werd grondig onder handen genomen. Voor elk pand wordt een brochure van vier pagina's opgemaakt en meegegeven met elke bezoeker. Ook de volledige elektronische communicatie kreeg een nieuwe lay out. 
 
WIJ ZIJN ALVAST KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]