Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8450 Bredene

Deze recente en energiezuinige villa met garage is gelegen op een perceel van 600 m² in een heerlijk rustige woonwijk te Bredene.

U betreedt de woning via de ruime inkomhal die voorzien is van een afzonderlijk gastentoilet met lavabo. De gelijkvloerse verdieping is volledig betegeld (60cm x 60cm). De woonkamer is ruim opgevat en geniet uitzonderlijk veel daglicht door de grote schuiframen uitgevend op het zonneterras en de tuin. De open en strakke keuken, afgewerkt met prachtig composiet werkvlak, sluit gezellig aan bij de eetplaats. Kookeiland met hangdampkap (met spots) en keramisch kookvlak (80cm) en softclose lades. Onderbouw spoelbak met greeploze kasten waarin een vaatwas is geïnstalleerd. Oven, microgolf, vaatwas en dampkap zijn van het topmerk ATAG. De bureauruimte achter de keuken die enerzijds privacy biedt maar anderzijds interactie heeft met het leefgedeelte.
Dubbele garage (30m²) met automatische sectionaalpoort en bijkomende koele berging met uitgietbak. Aparte ruime wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers waarvan één ingericht is als dressing met designkasten aansluitend op de master-bedroom. De twee bijkomende ruime slaapkamers geven uit op de tuin. De luxe badkamer is
volledig betegeld met vloer -en wandtegels, het grote dakvlakraam zorgt voor veel natuurlijk lichtinval. Groot ligbad, kolomkast, dubbele lavabo met spiegels en verlichting, inloopdouche en hangtoilet. Op de eerste verdieping is ook een bijkomende berging voorzien.

De tuin rondom de woning is volledig aangelegd en beschikt over uiterst aangenaam zonneterras (natuursteen) langs de zuid-west kant!

Het raamwerk bestaat uit hoogrendementsglas in PVC chassis. De schuiframen zijn voorzien van vliegenramen. In de woonkamer, keuken en bureauruimte zijn spotverlichting in het plafond ingewerkt. Centrale verwarming op aardgas met klokthermostaat. Ruime oprit belegd met klinkers waar zeker drie wagens kunnen geparkeerd worden.

Aarzel niet om deze parel te bezichtigen en maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht