Foto 1/10
Foto 2/10
Foto 3/10
Foto 4/10
Foto 5/10
Foto 6/10
Foto 7/10
Foto 8/10
Foto 9/10
Foto 10/10

Omschrijving

Nieuwbouw gelijkvloersappartement met een uitzonderlijk ruime tuin!

Lichtrijk leefappartement op de gelijkvloerse verdieping op fantastische ligging in Oostende!

Deze reeds gebouwde nieuwbouwresidenties bestaan uit achttien appartementen per villa. De Urban Villa’s kregen de namen Villa Sirocco, Villa Marin en Villa Gregale. Op het ondergronds niveau bevinden er zich autostaanplaatsen, garages, bergingen en een gemakkelijke fietsenberging.

Dit appartement heeft de volgende indeling: Inkomhal met mogelijkheid tot plaatsen van vestiairekast, technische berging en toilet. Badkamer met ligbad en dubbele lavabo met spiegel en onderkast. Twee volwaardige slaapkamers belegd met laminaat, waarvan één slaapkamer toegang heeft tot de tuin. Ruime en lichtrijke woonkamer met schuifraam naar het leefterras van maar liefst 50m²! Het ruim zonneterras en tuin (258m²) biedt u de ganse dag en avond maximale zon! Open geïnstalleerde keuken met vaatwas, dampkap, kookplaat, spoelbak en combi microgolf oven.

Mogelijkheid tot het aankopen van ondergrondse garageboxen, autostaanplaatsen en bergingen.

Gemeenschappelijke fietsenbergingen!

Benieuwd om dit project te ontdekken? Maak snel een afspraak bij ons op kantoor en bezoek de beschikbare appartementen!

Op wandelafstand van shopping, restaurants, supermarkt en openbaar vervoer. Ook de Zeedijk en het strand liggen slechts op enkele minuten wandelen.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]