Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in
8400 Oostende

Luxueus nieuwbouwappartement in prestigieuze residentie aan het Leopoldpark. Centraal gelegen nabij shopping, de Leopold II laan, Vindictivelaan & het casino van Oostende. Strand op 300m!
Bestaande uit een aangename woonruimte voorzien van een duurzame stenen parket (zeer gemakkelijk in onderhoud) & een volledig geïnstalleerde open keuken met aanwezigheid van vaatwas, combi-oven & keramische kookplaat. Handige apothekerskast ideaal als opbergruimte in de keuken.
Woonkamer wordt afgesloten met een prachtig op-maat-gemaakte schuifdeur zodat u van voldoende privacy kan genieten. Ruime slaapkamer aanwezig die tevens voorzien is in het stenen parket. Grote bergruimte die als stockage kan gebruikt worden. Prachtig betegelde badkamer met inloopdouche, aansluiting wasmachine, hangtoilet & op maat gemaakte spiegelkasten. Reeds vliesbehangen! Verwarming individueel op basis van aardgas (Viessmann). Overal spotverlichting met dimfunctie (valt onder BTW-stelsel). Vraag snel uw vrijblijvend bezoek aan!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht