Voorkom samen met ons de verdere verspreiding van Covid-19

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staat altijd voorop. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we als kantoor de noodzakelijke inspanningen leveren om de overheidsmaatregelen te volgen en de verspreiding van het Corona-virus in te dijken.
 
De komende weken blijven we werken voor onze klanten, kopers en verkopers. Hierbij wensen we maximaal in te zetten op digitale tools. Dit zal zorgen voor goede dienstverlening in deze uitzonderlijke tijden.

- Op weekdagen zijn wij enkel telefonisch (059 80 00 04) en via mail bereikbaar (info@actavastgoed.be). Bezoeken aan panden, infogesprekken projecten en de ondertekening van verkoopovereenkomsten en andere documenten kunnen enkel op afspraak.

- Het kantoor werkt met gesloten deuren en er wordt gedeeltelijk of volledig overgeschakeld op thuiswerk.

- Bij bezoeken en gesprekken op afspraak vragen we om alleen of maximum met 2 personen te komen. We checken vooraf of niemand symptomen vertoont, en/of deel uitmaakt van een risicodoelgroep.

- We vragen u om zelf het initiatief te nemen uw afspraak te annuleren indien u of uw naasten symptomen vertonen.

- In het weekend is het kantoor volledig gesloten.

- Bij afspraken op kantoor en bij klanten nemen we de nodige hygiënevoorschriften ter harte, en desinfecteren we na elk bezoek tafels en/of andere gebruiksvoorwerpen. Handen wassen en/of desinfecteren is een evidentie. U kan gevraagd worden een mondmasker te dragen.

- Heeft u concrete interesse in een pand? Dan leiden we u graag rond met een videogesprek via Skype/Facetime/WhatsApp/ …, zodat u de woning vanop afstand kan ontdekken.

- Bij vragen over panden of projecten is het mogelijk een Skype-gesprek te hebben op afspraak.

We volgen alle informatie en maatregelen op de voet op, en sturen bij waar en wanneer nodig. Alvast bedankt voor uw begrip, en om samen met ons verantwoordelijkheid op te nemen!
 
Aarzel niet om ons telefonisch of via mail te contacteren via de algemene gegevens, of rechtstreeks via uw contactpersoon. Onze rechtstreekse contactgegevens kan u terugvinden op www.actavastgoed.be/contact
 
 
#FlattenTheCurve #ZorgVoorElkaar #Covid19 #ActaVastgoed #SamenSterk #CustomerService
 
 


terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]