Project Duinen Oostende / Lancering verkoop

START VERKOOP EERSTE FASE
12/12/2017

In het voorjaar van 2017 werd aangekondigd dat Corbeau Vastgoedontwikkeling (corbeau.be), een zusterbedrijf van Acta Vastgoed, samen met haar vennoten de verkaveling gelegen in de nabijheid van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk in Mariakerke/Oostende kocht. In deze unieke omgeving zullen 87 woningen worden gerealiseerd tegen betaalbare prijzen. Ook werd een bijkomende zone voor de  ontwikkeling van een 55-tal appartementen aangekocht. 

Ondertussen werden de voorbereidende grondwerken en infrastructuurwerken op de site aangevat en krijgt het woningbouwproject duidelijk vorm. In een eerste fase, op zones L en B van het project, worden 21 grondgebonden sleutel-op-de-deur luxewoningen gebouwd. De afwerking van alle woningen is te personaliseren op maat van elke koper op basis van een helder verkooplastenboek en onze klantenbegeleiding.

We organiseerden voor de ingeschreven kandidaten op 25 november een succesvol Presale Event waarbij reeds zes woningen werden verkocht aan de eerste gelukkige kopers!

OVER HET PROJECT

Deze nieuwe residentiële buurt wordt gebouwd in duinensfeer en is beschut gelegen net achter een ongerepte duinengordel en omgeven door natuur. Het wooncomfort en rust van zee en natuur worden zonder compromis gecombineerd met de nabijheid van alles wat Mariakerke en Oostende als stad te bieden hebben. Dát is onovertroffen wonen. Deze nieuwe autoluwe wijk zonder doorgaand verkeer werd doordacht en met bijzondere aandacht voor omgeving, toegankelijkheid en veiligheid vorm gegeven. 

MEER INFO

Op heden starten we met de verkoop van fase 1. Wees er snel bij en ontdek dit beeldbepalend woningproject op duinenoostende.be of contacteer ons kantoor voor een vrijblijvende afspraak en meer uitleg. 059 80 00 04 / info@actavastgoed.be / www.actavastgoed.be.
 


terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]