Project Duinen Oostende / Coming Soon

87 NIEUWE GEZINSWONINGEN IN MARIAKERKE-OOSTENDE
Persbericht 28/03/2017
duinenoostende.be

Corbeau Vastgoedontwikkeling (corbeau.be), een zusterbedrijf van Acta Vastgoed uit Oostende, kocht samen met haar vennoten de verkaveling gelegen in de nabijheid van de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Duinenkerk in Mariakerke/Oostende. In deze unieke omgeving zullen 87 ééngezinswoningen worden gerealiseerd tegen betaalbare prijzen. Ook een bijkomende zone voor de toekomstige ontwikkeling van een 55-tal appartementen werd aangekocht.

Het project is gesitueerd tussen de Nieuwpoortsesteenweg en Emiel De Smitlaan richting Duinenstraat in Mariakerke - Oostende. Eind 2015 werd met de  defnitieve verkavelingsvergunning het startschot gegeven voor de verdere uitwerking van het project. Deze idyllische plek, in de omgeving van het gekende ‘Duinenkerkje’, wordt ontwikkeld met respect voor zijn omgeving en aandacht voor de omliggende natuur en bestaande bebouwing.

BETAALBARE ARCHITECTUUR OP EEN UNIEKE LOCATIE
“We zijn bijzonder verheugd met de aankoop van de voormalige ‘verkaveling Coppin’. De locatie van de site is uniek voor zijn toekomstige bewoners. Er zijn open zichten op het natuurgebied, de beschermde duinengordel en het mooie Duinenkerkje. In overleg met de Stad Oostende en het architectenbureau A1 Planning wordt gewerkt aan een verdere goede integratie van de verkaveling in zijn omgeving en vice versa. Hierdoor zullen niet alleen de bewoners maar ook wandelaars in de toekomst hier kunnen genieten. Daarnaast staat bij de uitwerking van het project een bijzondere aandacht voor kwalitatief gezinswonen centraal. Oostende heeft nood aan betaalbare woningen voor gezinnen, wij combineren op deze unieke plek doordachte woonkwaliteit met aantrekkelijke architectuur.”
- Projectontwikkelaar Nicolas van Ravels

SNELLE START IN APRIL/MEI
De infrastructuurwerken, zoals de aanleg van de nieuwe wegenis en nutsvoorzieningen, werden aangevat in de loop van de maand mei van dit jaar. De verkoop en bouw van de woningen zelf wordt gefaseerd uitgevoerd. In een eerste fase zal de voorverkoop van 21 woningen worden gelanceerd.

TYPES WONINGEN
De gevelbreedtes van de verschillende percelen en woningen zullen variëren van 6 tot 8,6 meter. Zo ontstaan twee woontypes, passend voor elke type koper, gezin, bewoner of investeerder. Elke woning is, zowel in gesloten als half-open bebouwing, energiezuinig en kan op maat van de klant afgewerkt worden op basis van een helder lastenboek en onze klantenbegeleiding. Afhankelijk van het type woning wordt deze uitgerust met garage of carport. Alle woonkamers en tuinen zijn steeds optimaal zuidwest georiënteerd. Bij de uitwerking en inplanting wordt extra aandacht besteed aan het parkeercomfort van de bewoners.

VOORVERKOOP / PRESALE
Wil je voor de lancering op de hoogte worden gehouden van onze Presale? Vul dan het contactformulier in via duinenoostende.be en ontdek als eerste uw nieuwe woning! De lancering van de voorverkoop wordt verwacht in einde september 2017. Natuurlijk kan u steeds contact nemen met ons kantoor voor meer informatie.

OVER CORBEAU VASTGOEDONTWIKKELING
Corbeau vastgoedontwikkeling werd opgericht in 2012 als zusterbedrijf van Acta Vastgoed en is actief in projectontwikkeling en coördinatie van nieuwbouw -en
totaalrenovatieprojecten in eigen beheer of in samenwerking met externe partijen. Diverse projecten in Oostende en Middelkerke gaande van appartementen, woningen en meersgezinswoningen werden succesvol gerealiseerd. Meer info op www.corbeau.be

OVER ACTA VASTGOED
Acta Vastgoed is een gedreven vastgoedkantoor in het hart van Oostende die werd opgericht door erkend vastgoedmakelaar Nicolas van Ravels in 2008. Ondertussen telt het ervaren team vier vastgoed-bemiddelaars die uw woon -en tweede verblijfsdromen helpen realiseren. Met zin voor professionaliteit en passie voor het vak groeide Acta Vastgoed uit tot één van de toonaangevende kantoren in de regio met circa 120 verkooptransacties per jaar.


terug
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]